Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Східняк

Східняк Well-Known Member

:mocking: Ситуація складається як у того дядьки на кому шапка горить...
    Та звідки я можу знати всі тонкощі цього форуму, якщо забігаю сюди час від часу зиркнути щось цікавенького. Є тут цікаві люди, але ж і сила силенна отих "комісарів інтернету" що мені набридли вдома. Доречі, один з молодих редакторів УНІАН самотужки прийшов до висновків що містилися у "класичній" статті щодо "комісарів". Зараз якраз думаю, куди ту статтю прилаштувати.

Або спробуйте самотужки знайти.
    Назва: "Мочить хохлів в Інтернеті – єсть така робота"

Початок статті:* "Іноді навіть почуваєш до них щось на кшталт співчуття. Як уявиш собі цю нудну, рутинну працю! Ось вони сідають за свої комп’ютери, заходять у Мережу, відкривають “підшефні” сайти й починають “спілкуватись”. Мета “спілкування” проста – “мочити” опонентів або ідею, яку ті сповідують, і, навпаки – “розкручувати” (по-вченому кажучи, формувати позитивний імідж) того, на кого працюєш." .......

Таким чином я абсолютно не прагну з'ясовувати стосунки між численними "ботами" та вступату з ними у суперечки. Ну буває інколи, що "на автоматі" щось напишеш... Ну вийшло мабуть так, що з єміками я "...потрапив пальцем у небо, аж чвиркнуло..." Але ніяких упереджень щодо Вашої особи я не мав, та і не збирався мати.

А от за посиланнячка дякую! Сподобалося... щодо волни... був колись такий анекдот...

• Подобається Подобається x 2
  2. hrobak

hrobak Well-Known Member

йдеться не про близькість, йдеться про потребу просто вибалакатись, тут згідна з Володаркою, іноді абсолютно чужій людині скажеш набагато більше, ніж близькій.

• Подобається Подобається x 3
  3. Печериця

Печериця Well-Known Member

Ооооо! Я й не знав про таких!
    Какая прєлєсть! Є така робота виявляється - створювати массовку і гнати хвилю. Між іншим, точно стосується модних "психотренінгів", тема тут.
    Так отож! Най з Богом спочиває мій психотерапевт, вона все казала: "Иногда человека достаточно просто выслушать". Погоджуюся з поправкою на іноді.
    Ще питання, тому хто слухає нашо воно!?
    Таке співчуття залиште для купе.

Створив нову тему: перейти Що стосується близькості, там є посилання на "Оскар і Рожева дама", - іноді чужі люди насправді виявляються ближчими за близьких.

4. Volodarka

Volodarka Well-Known Member

Есть такие человеческие качества, как сочувствие, сострадательность, сопереживание (только не путать с жалостью. Сострадать и т.д. можно любому человеку, в т.ч. очень сильному, а жалеют, как правило, только слабого). И сочувствие должно быть не только для купе. Но если я Вас задела, извините, не хотела.

5. Игорь

Игорь Well-Known Member

Надо высказываться. В этом ничего плохого нет. Людина, якшо чого потрибно, отсие(отвие). Человенк просто почувствует , что " все мы люди".

6. Peri

Peri Well-Known Member

висловитися можна не лише рідній близькій людині,не лише в купе незнайомому попутнику.
    висловлюються в молитві Богу і багатьом святим,Матінці Божій і Ангелу-Охоронцю

в щоденнику і в листі самому собі,який заадресований у майбутнє
    своїм предкам і нащадкам
    в танці.співі,малюванні...
    можна порозмовляти із своїм *другом меншим*,з каштаном у сусідньому сквері...
    з книгою...
    можна мовчати...

не бути категоричним,кожному свій спосіб на висловлювання

як говорить мій улюблений автор - вихід там де вхід:)

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

можна...але..як то дістає...кілька років підряд...:nea:
    І каштану..і дубу..і широколистим..і хвойним...

• Подобається Подобається x 4
  8. Peri

Peri Well-Known Member

розумію...

9. Печериця

тут питання не кому висловитись, а що отримати у відповідь

10. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Треба просто ЯКОМОГА МЕНШЕ думати про інших людей. Максимально обмежити соціальні контакти. При можливості відокремитися від бажання. бо бажання - головний ворог спокою людини. Дивіться на себе як на іншу людину, відокремте себе від депресії, кажіть собі "це не я" це просто зовнішний вплив багатьох чинників.

11. Romko

Не вихід..:nea:
    Я вже 4 роки в лісі..
    Соціальні контакти обмежуються розмовами по телефону і спілкуванням на форумі...
    хомосапієнсів бачу рідко...
    Але я то є я...і нікуди від того не дінешся...:dntknw:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ти борись!:haha: то ж просто думкИ...:haha:

13. Romko

Маєш що порадити?:cowboy:
    чи то з серії
    Боротся и искать,найти и не сдаваться?:clapping:

14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

...а ше сісти під дубом і впасти в нірвану... :crazy:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

з нірваною - згоден, але чого під дубом?

краще вже на дивані коло телевізора і шоб холодильник недалеко був, а в холодильнику - холодець. О! Ромко не дасть збрехати.

• Подобається Подобається x 1
  16. pukhnastyk

Ну можете собі вибрати якесь інше дерево, не обов'язково дуб :pardon:
    (просто ті, шо прагнуть досягнути нірвани, то кажуть, що краще то робити під деревом...так кажуть - не знаю, ще не пробувала)
    Та який телевізор? :nea: То ж значний соціальний контакт. :preved:
    (А SATKUR повідає, що всі соціальні контакти треба звести на ніц. :) )

• Подобається Подобається x 1
  17. Romko

Ая...:sad:
    Мидлицє дриглів...і поооовна нірвана...:sorry:

18. pukhnastyk

19. Печериця

Не думати про інших і уникати соціальних контактів... мда, особливий рецепт... це екстримальне випробування не для кожного і не на кожен випадок.

А то б просто: Що? Депресія? Три роки пустелі. Слєдующій! )))

Мені здається Вам, Ромку, без того ніяк. Якби у Ваших "соціальних контактах" знайшлася свята людина, чиста душею, мо й у Вас посвітліло на душі... Бажаю Вам такої всім серцем!

20. Romko

А хто сказав,що такої нема?

а де твій аватар? :)