Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Игорь

Игорь Well-Known Member

А Вы знаете - в таких случаях самое главное - не бороться с этим. Просто ждать. Принять это как испытание от Бога. Где-то даже с благодарностью, если сумеете. И замереть. Принимайте это своё состояние как данность от Бога не пытайтесь его убрать чем-либо. Значит так надо. Просто замрите и ждите и радуйтесь , где-то, что Господь Вам позволил вот таким мир увидеть и почувствовать. Если это не какая-то жуткая болезнь с событиями внешнего мира, в принципе не связанная, то надо просто ждать, а вот когда блеснёт первый "лучик", то старайтесь за него "уцепиться" и он Вас вытянет.

• Подобається Подобається x 2
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Потенцию, кстати, зверобой усиливает.

3. avon

avon New Member

відкрити своє серце для нашого творця

Задуматись над своїм призначенням в цьому житті. Якщо Ви пізнаєте Бога Живого, Ваше життя змінеться. Людина саме в такий час потребує відновитися, і розпочати нове, щасливе життя з Богом, нашим Отцем, Котрий нас любить, і спасає для життя вічного Своїми недослідженими шляхами, піклуючись про кожного з нас...

4. Игорь

Игорь Well-Known Member

Тут главное "палку" не перегнуть. Вот что пишет в своей книге "Стань счастливой. Мужской взгляд на женские проблемы" гл. редактор журнала "Православная беседа" Валентин Лебедев: "Иногда православные родители в своём стремлении к благочестию забывают, что они - не настоятели молнастыря, а дети - не монахи и послушники." Отличная книга. Философская категория "меры", то есть та совокупность количественных и качественных характеристик, при которых предмет остаётся самим собой, т.е. в данном случае "мирянином" - моя любимейшая категория.

• Подобається Подобається x 1
  5. Печериця

Печериця Well-Known Member

Стосовно жінок не знаю, сперечатися не буду, а в чоловіків - точно послаблює, аж до нуля )

6. Східняк

Східняк Well-Known Member

Пропоную долати депресію безмедикаментозним шляхом:
    1) Виспатись "до упору";
    2) Викупатись, вимити голову найкращим щампунем;
    3) Зайти до перукарні то зробити гарну зачіску;
    4) З'їсти щось смачненьке;
    5) Піти в гості до гарних друзів та витягти їх в театр або кіно;
    6) Поїхати на курорт.

• Подобається Подобається x 3
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не годен спати...:nea:
    2-3 години.і всьо...:sad:
    Ну і далі?:cowboy:
    То ж елементарна гігієна...
    Ззаду і з боків - 3 мм,зверху - 6 мм...
    А далі?:cowboy:
    Би ся здало...але коли то буде...:sorry:
    Угу...я вже колись хтів...
    Вже не хочу...:nea:
    то ж здуріти можна..тиждень валятися на якомусь пляжі...:sad:
    ЗІ.Всі відповіді,чисто IMHO:agree:

8. Печериця

Печериця Well-Known Member

Східняк, список можна ще довго продовжувати марними порадами типу злити віск, поставити свічку, зробити собі подарунок, поступити у військове училище і т.п.

От цікаво, із зубним болем, для прикладу, Ви так само пропонуєте "боротись"?

Депресія - це не сама проблема, а її наслідок, похідна. А проблема в різних людей різна буває. Найчастіше це теперішня психотравмуюча ситуація або подія в минулому чи низка таких подій.
    Без належного опрацювання глибинних причин та боротьба як мертвому кадило.
    І я не кажу, що все лікується.

9. Peri

Peri Well-Known Member

все як звичайно - індивідуально,але небезнадійно

10. Східняк

Східняк Well-Known Member

Ну і кого Ви намалювали?
    Злий, дратіливий від недосипу...
    Скуйовджене волосся позлипалося пасмами у напівколтун...
    Від голоду не знає в кого вчепитись...
    Від перевтоми кидається на людей, оточуючі платять тією ж монетою, логічно та переконливо доводячи який він некчема...

Тут не депресняк буде, а у зашморг полізеш!!!

А хто Вас примушує лежати на заплюваному пляжу, думка щодо гірських лещат або траверсу двох п'ятитисячників та трьох перевалів Вам на думку не спадала?

Доречі. чому Ви так призирливо ставитесь до гігієни? Чи Вам ближче та рідніше московький постулат: "...мущина должон быть свірєп і вонюч..."

11. Romko

Тому що чистою людина повинна бути завжди.
    А не тільки,щоб зняти депресію.

12. Игорь

Игорь Well-Known Member

13. Игорь

Игорь Well-Known Member

думка щодо гірських лещат або траверсу двох п'ятитисячників та трьох перевалів Вам на думку не спадала?

Когда проблемы с адреналином и т.д. и т.п. можно ещё в прорубь лазить, пить, спортом заняться в упор, в работу "с головой".

14. Игорь

Игорь Well-Known Member

Приведу ещё один (личный) метод "борьбы" с депрессией. (Конечно, надо прекратить принимать даже в небольших количествах такой депрессант как алкоголь. )
    И представьте себе, что ваша Депрессия это живое существо ( молодая женщина), которой очень плохо, и она почему-то выбрала Вас ( ну понравились Вы ей). Пожалейте её. Бедная. Приласкайте. Полелейте в ладонях . Погладьте. И ей станет лучше. И она (неблагодарная) уйдёт от Вас.
    Можете даже сказать ей ( из личного архива): "Смотри будешь бегать за мной, а я скажу: "Извини ...., но твой поезд ушёл". И когда она прийдёт в следующий раз, у Вас уже будет моральное право на такие слова: " Я же говорил тебе, что стану другим". Пусть даже Вам будет немного грустно. Ну уж если она будет слишком настойчива... Пожалейте.

15. Romko

До речі...
    неестетично...:nea:
    Фе..зашморг...:nea:
    А потім знайдуть отакого...:hang1:
    Так само,як і втопитись...стрибнути з енного поверху...брр..мозґИ на асфальті...:nea:
    Дуже неестетично...театрально..на потіху вампірам...Я недаремно розказував про свою мрію...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ти естет....

17. Romko

А то... Депресія - депресією,а людинА повинна шанувати себе і не опускатись до того,щоб своїм виглядом викликати огиду в оточуючих..

18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ото метод по боротьбі з депресією... :)

19. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

найти собі заняття, щоб часу думати не було і поважче, щоб достатньо змучуватися протягом дня і спати без снів вночі.
    Скопайте газон навколо будинку - займе пару тижнів,
    наведіть порядок в старому гаражі (кладовці) - тиждень
    зробіть ремонт в хаті своїми руками- два місяці-рік маєте заняття.
    і тд.

20. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я убеждён, что Вы ошибаетесь. Может Вы просто ещё не хоронили действительно близкого человека, умершего не вовремя. Я за Вас рад.

а де твій аватар? :)