Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем polonyna, 29 лис 2008.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

хм..всього навсього треба переконати себе в тому,що г...,в якому наглє сі опинив...(а,може не наглє..),то не г...,а запашна,сольодка-сольодка чиколяда...:good:
    Та й всьо...:sorry:
    А то реклямуют всіляких...тут...ррр...:ireful1:
    психольогів..:dntknw:

2. Полковник

Полковник миється в бані

Ромко, не надо ТУТ рассуждать.
    Не мне ВАМ объяснять......

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну..дик тема..ж...:sorry:

4. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Як боротися із депресією, зневірою, розпачем?
    Активно жити в цьому світі, щоб на всякі депресії і розпачі не лишалось часу!!!:)
    О, чувак дає, молодець дідок:good:
    "Екс-президент Сполучених Штатів Америки Джордж Буш-старший повідомив, що на своє 85-річчя, яке зустрічатиме 12 червня, він традиційно здійснить стрибок з парашутом.
    Такі стрибки він вже виконував на своє 75-річчя та 80-річчя. Стрибати, щоправда, Буш-старший буде прив’язаним до парашутиста-інструктора."
    http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=74375

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Краще би Буш-молодший стрибнув би без парашута. Був би маладец :good:

• Подобається Подобається x 2
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це в пам'ять про "Бурю в пустелі"? А стрибатиме над Іраком?

7. pukhnastyk

Але ж тоті чоловіки :) - всьо зведуть до політики. :girl_mad:
    Не то ж головне було :tongue: А то шо чуваку (ну, наприклад, Бушу-старшому) буде 85 рочків, а йому всьо літати і літати хочеться :preved: як пташка...:mocking: Ото я розумію - тяга до життя в людини і ніякої депресії. :)

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То ше нічо.. В мене останніми днями депресія, не знаю куди себе діти, нічо не хочеться.. На що чоловік видав: "Давай дєтско зробимо, щоб щось по хаті лазило" :haha: Депресію як рукою зняло :))) Розповіла знайомому. Той додав - Так ви черепашку зробіть :haha:

• Подобається Подобається x 1
  9. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

заведіть козу, служницю - і активно беріться до дітороблення :)

10. pukhnastyk

Ото сказав :haha:
    А нашо козу?о_О

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Грамотна політика з любОї депресії виведе! ;)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені теж цікаво :)))
    Хм.. Та і її впринципі не потрібно, якось сама впораюсь :)))

13. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

це класика - а класику слід знати...
    Прийшов єврей до рабіна, жаліється -
    - жінка - сварлива дурепа, хата - мала та тісна, четверо дітей, шум-гам, бардак та бруд, тут ще теща зі своїми скиртоподібними телесами та вітасовським голосом в гості приїхала, і ніяк не їде...
    Вислухав рабин - і каже - "Заведи козу". Здивівався єврей, почав ремствувати - а рабін знов, і вже строго - "Заведи козу!"
    Приходить знов єврей десь за тиждень - все те саме, але ще брудніше, коза на додачу сере та бодається....
    Рабін - "Найми служницю!"
    За якийсь час - приходить знов єврей до рабіна - зовсям біда чорна... Жінка з служницею цілий день лаються, кода мекає та бодається, діти кричать, бруд-сморід - одне добре - теща того не витримала, здецидувала, гримнула дверима і пообіцяла, що більше на поріг ні ногою...
    Рабин - "Звільни служницю!"
    За кілька днів радісний єврей прибігає дякувати - а рабін з порогу - "продай козу!"
    ==
    за тиждень рабін пиняє того єврея на вулиці - мовляв, ти казав, хата в тебе мала та тісна, а тут є можливість...
    А той ледь ноги йому не цілує - "ой ребе, ой дякую! ой як ти мені поміг! і хата в мене світла, затишна та простора, і злагода в сім’ї, чисто-прибрано, ні кривого слова, всі такі дружні, всі такі привітні!...."
    ==
    А коротка версія - (дуже часто ця ідея проскакувала між рядками у короткому курсі історії ВКП(б) ) - людина буде тобі вдячна, якщо ти спершу туго затиснеш зашморг - а коли вже майже вдуситься - троха попустиш....

14. pukhnastyk

Ото ІДЕЯ...:eek::shutup::scare:...

Ото Ви мудро кажете, +100! :good:

Пи.Си. Тільки якщо не читати про політику на ЛФ - бо з депресії не вийти. ((( Там йно тіко сваряться всі, і сваряться. Добре, що мене там нема, нє? :)
    Пи.Пи.Си. Бо була би вже в БАНІ.

Йой, але ж я наоффтопила, звиняйте.

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Коли моя знайома жалілася всю ніч що їй погано і життя не має сенсу я привіз її разом з собою на дропзону і вона стрибнула з парашутом... їй сподобалось і мабуть на тиждень її життя стало краще. :)

НА мою думку треба просто жити... депресія це наслідок того, що людина робить щось неприємне для себе. Є простий висновок - треба робити те, що тобі подобається. :pardon:

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як боротися із депресією, зневірою, розпачем - порадьте щось, люди ... Думаю , що принаймі раз в житті кожна людина стикається з таким питанням...боротися безперечно потрібно....але на все потрібен час...перебуваючи у депресії можна наробити багато таких вчинків за які потім жалітимеш (імхо)...тому перш за все треба заспокоїтися...проаналізувати...хоч це дуже важко..коли всередині все болить...пече і розривається від болю...

17. pukhnastyk

А якщо не дають робити те, що подобається? :pardon:Що тоді робити?:)

18. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

так депресія тому і депресія що її майже не контролюєш. Що там заспокоюватись і аналізувати? Від тримання в собі і аналізування якраз ще більше поглиблюється. Коли легка форма депресії то відволікти на деякий час може лише якась робота, або похід по магазинах (то для дівчат переважно). Якщо ж глибока (так звана клінічна) депресія- тут вихід лікар і ліки, і чим раніше тим краще. І не треба того боятися

19. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Депресія...як і кожне захворювання проходить у кожного індивідуально специфічно...я це написала так, як я з цим боролася...психологи і лікарі допомогли мені вже пізніше, коли я САМА усвідомила, і проаналізувала, що меі це потрібно....

20. bora

bora Well-Known Member

Ніяк. Виплакатись і жити далі. Світ залишається таким самим, змінюється тільки наше відношення до нього..

а де твій аватар? :)