Як би ви хотіли жити після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. Radistka

Radistka Rändaj

.. і перестали бути особистістю. То Бог так хоче?
    "Кохання (таке як Ви описали) — це безмежне щастя... на обмежений час" :)

2. Lents

Lents Well-Known Member

Це закохаість, яка триває не дуже довго. Потім приходить сум за всім втраченим.
    Хіба що набувається більше. А це, нажаль, не завжди відбувається.

3. Oxid

Oxid Well-Known Member

Я взагалі не можу собі уявити життя після смерті... Все буде тільки моєю власною фантазією... Матеріалістичний рай на землі в інтерпретації пенсільванської організації вартової башти взагалі не приваблює, як вічна одноманітність, таке вічне життя було б швидше покаранням, ніж нагородою... На щастя, це одна з людських фантазій...
    А Xристова церква , по-вашому є сектою від чого? Юдаїзму, чи що?:scratch_one-s_head:
    Не моє діло судити мусульман, буддистів, чи атеїстів. Їх судитиме Бог, а не ті, хто їх осуджує чи виправдовує, чи ми знаємо суди Божі? Хто охрещений в католицькій церкві, той покликаний, як Закхей Ісусом: зійди, мені сьогодні потрібно бути в тебе :) а роздумувати про спасіння атеїстів чи мусульман - це роздумування про те, що ми не знаємо... Можна молитись і вдома, і на вулиці, і на роботі, але не можна звершити літургію, неможливо причаститись... Незалежно від різноманітної термінології, церква Христова від її заснування одна, через апостольську переємність...

• Подобається Подобається x 3
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Сенс - просто цікаво яких би земських турбот люди б хотіли позбутись, просто цікаво в кого які фантазії на цю тему.
    Ні на яку вікову категорію конкретно не розраховувала. Просто цікаво спілкуватись з різними людьми, дізнаватись різні думки.
    Були відповіді по темі, які не торкаються релігії. Тому таки можливо пофантазувати на цю тему не посилаючись на релігійні погляди. Бо вони у нас різні. А ніхто насправді не знає як буде після смерті. Тому просто цікаво дізнатись хто як би хотів жити/існувати після земного життя.

Тож попрошу надалі в цій темі не оффтопити про свідків, теорії про рай і пекло і інше. Будьмо простішими :)

Хочете мати потім такий самий світ, тільки без матеріальних відчуттів? Чи бути духом і літати по світу? Чи бути ангелом для когось? Чи просто відпочивати від земного життя?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,от не буду офтопити...
    Пройшло життя...не варт було і труду... Лише образи наберешся вщерть....Останні дні вже якось перебуду...та вже й кінець.Переночую в смерть. А що в житті потрібно ще мені?...- Одбути всі ці клопоти земні...іти туди,куди мене ведуть...оці останні клопоти одбути...і вже не бути...щоб уже НЕ БУТИ...

6. plastic

plastic Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 11 тра 2010
  7. Radistka

Radistka Rändaj

Останнє редагування модератором: 11 тра 2010
  8. MaryF

MaryF Member

Я би хотіла, щоб після смерті зі мною були всі мої рідні: синочок, чоловік, мама, тато, брати, баби, діди і ще люди яких я віртуально люблю (це люди, які мені дуже подобаються, я їх люблю, але бачитися і спілкуватися з ними не можливо)....хочеться, щоб там любов немала фізичного відтінку...і взагалі, щоб тіла не було, яке хоче їсти, спати, одягатися....
    А де? Всюди би хотіла побувати, де за це життя не мала змоги...і хотіла би літати....

• Подобається Подобається x 2
  9. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Життя після смерті? Цікаве запитання. Після смерті у нас , переважно є стереотип вічності, але де - на небі чи в пеклі - залежить від нас.
    Термін "Смерть" останнім часом навіть мене переслідує.. Я б хотіла після смерті стати ангелом і жити охороняючи ЩЕ живих .

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)