Як би ви хотіли жити після смерті?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем nirvanka, 3 січ 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Доречі, як ви відноситесь до духів померлих?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Я до них жодного відношення не маю. Я жива :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. poetka

Я ,не запиталась,чи ви відноситесь до них, а, як в принципі відноситесь до можливої появи таких видінь.Мені просто цікаво.

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Жодне наукове відкриття не є на всі 100% доведеним. Жодне. Дуже багато раз було так, що наукові "постулати" і "аксіоми" вдосконалювалися новітніми дослідженнями. І число Пі, і будова атома - не хочу брати зараз найновітніші досягення, щоб не морочити голову широкому загалові.

І межі цьому немає.

Так само - і з "науковим доведенням" існування чи "неіснування" Бога. :)))

5. poetka

Оскільки свідки трактують появу таких "чудес" ,як "шалості" сатани.А мене цікавить ваша думка ,як людини загалом нейтральної,але такої ,що знайома з вченнями С.Є.

6. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви молодчинка! Я знаю, що означає вийти із секти свідків. Ми з батьком витягували цих нещасних. То навіть, коли вони вже повністю усвідомлювали їх фальшивість і розуміли це розумом, але більшість з них боялися зробити останній крок і заявити їм про свій вихід, на них завжди нападав панічний страх, тому завжди просили мене, чи батька побути з ними під час їх відвідин старійшинами. Тому треба мати мужність, щоб самому вийти від них.
    Хоча я розумію чому ви вийшли - бо ви дійсно живі і не могли перебувати в організації мертвих, думаю ви розумієте, про що я. :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Radistka

Radistka Rändaj

Вам відомо що таке "теорема"? Ну тоді може Ви просто знаєте скільки буде банальне "2 помножити на 2"? Тоді не кажіть "Жодне".

Так, але віра в існування Бога одне з найдавніших і найстійкіших "відкриттів" :) Чому? Може тому, що "якби Бога не було, треба було б його вигадати"? Може світ став кращий від того?

Наука розвивається і прогресує.
    Віра в Бога деградує поділом на безліч релігій.

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Якщо серйозно, мають місце якісь явища що не мають пояснень.
    Я думаю що це
    1. або наука ще "не доросла",
    2. або людська підсвідомість "викидає коники",
    3. або "парафія Бога", яку якби він мав намір відкрити людям то відкрив би,
    4. або "рай для шарлатанів" :)

---------- Додано в 22:37 ---------- Попередній допис був написаний в 22:28 ----------

:good:
    Ви абсолютно праві - таким людям потрібна підтримка і розуміння.
    Я б хотіла змінити відношення суспільства до таких людей.
    Щоб вони вийшовши з організації і ставши "ізгоями" для Свідків не ставали "ізгоями" для людей інших віросповідувань.
    Я відчула це на собі - мої знайомі які знали що я була Свідком дивилися на мене з виразом "і що нам тепер з тобою робити, як відноситися" :)
    Ну от хто і навіщо видумав стільки різних церков :)

8. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви знаєте, деякі свідки знаходили себе в молодіжних християнських організаціях, таких як "Українська молодь Христові" та "Обнова". Дехто там щасливо одружувався, а з деякими дійсно ставалися чудеса. Одна дівчина, які ми витягли із свідків, прийшла в УМХ і вийшла заміж. Дітей в них не було, лікарі сказали, що ні в нього, ні в неї дітей бути не може в принципі і давали 100% гарантіїї, що це неможливо і краще зразу думати про усиновлення. Але спільна молитва зробила чудо, на 3 році подружжя в них зявився син! Ми всі були вражені, бо знали їх діагнози і розуміли, що з наукової точки зору, дітей в них не мало б бути.

9. plastic

plastic Well-Known Member

Ми ж знаємо що Бог один(в 3 Особистостях), тільки різні релігії Йому поклонятися хочуть по-різному.
    Прожити життя цікаво-як хоче ваше "я"- поставити Бога на 2 чи 3 місце в житті, а себе на перше?

10. poetka

Чому це відразу так має означати,невже Бог хоче ,щоб ми принесли йому в жертву своє щастя? своє кохання? свої відчуття?І стали нещасні,депресивно-змордовані люди,але з вірою,- блаженні.Невже не можна жити "на повні груди" і вірити,щиро в Господа і в його плани? Невже для цього обов"язково зрікатись усього земного?

11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Як сказав В. Чорновіл " Я б обрав життя, яке прожив"

12. poetka

А шо там якийсь інакший Бог?
    Може то люди його таким подають і змушують сумніватись в його істинній природі.
    Бог є - він існує.Це моя думка.Хоч недавно також переглянула фільм "Дух врємєни", де багато наводится фактів,що заперечують існування Бога.Проте віра має бути сильніша,задля протистояння.
    А ви знаходитесь на шляху протистояння,чи як тоді пояснити ваше зречення?

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ееех...
    А во времня оно я казав...
    Своєї думки я не змінив....

14. mikyoda

mikyoda живу

Стати б дівчиноюгг)

15. Radistka

Radistka Rändaj

О, в останній фразі Ви все написали саме так як я думаю.:good:
    І таких як Ви і ми називають "єретиками".
    Бо ми "втрачені" для різних релігійних організацій!

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

А я си виправила, ага :blush: :)

16. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так, у свідків інший Бог. Бо вони вірять, що Бог не всезнаючий, не всемогутній, що він підвладний часу і простору, бо сидить собі десь в космосі. Зараз вже не признаються де, а от колись проповідували, що Бог сидить на 3 планеті зірки Альцелон в сузірї Плеяд!!! Тому вірять вони не в Бога а в бога!

17. Radistka

Radistka Rändaj

І все на світі треба пережити
    і кожен фініш це по суті старт
    і наперід не треба ворожити
    і за минулим плакати не варт
    (Л. Костенко)

А що можна запропонувати немолодим людям, які вийшли з організації?

18. plastic

Він хоче щоб ми зріклися гріха.
    Написано-якщо рука або око соблазняють тебе-вирви і викинь. Це стосується не природних рук і ока, а те що ми полюбили гріховного в світі, і без чого нам здається ми не можемо жити.
    Бог хоче щоб ми зріклися гріховного не просто так, Він хоче щоб ми мали життя, справжнє-без сліз і скорбот, і мали надміру.
    Гріховні задоволення не принесуть нам щастя-згадайте притчу про блудного сина.
    Я пережила це все на своєму досвіді.
    В 18 років я теж хотіла 100% щастя, постійних веселощів, отримати заможного і крутого хлопця,
    І вирішила жити в своє задоволення, поки не прийшла до розбитого корита-"свиней і рожків"
    Тільки тоді змогла зрозуміти любов і турботу про нас Небесного Батька, бо раніше Закон Божий для мене був законом Запретов
    Цей досвід я набула тільки шляхом своїх помилок. І зрозуміла все коли залишилась в духовній пустоті.
    Красоту життя з Богом може зрозуміти та людина, яка народилася з вище, до того буде казатися як мені раніше- це все заборони, там нема щастя і т.д.
    Бог хоче щоб ми були щасливі і радісні і Він не лишає благ тих, хто вірує в Нього і прагне святості.
    Про це писати можно довго.

19. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ісус десь говорив, що весь світ лежить в темряві, і ним править сатана, казав що християни мусять бути відокремленими від усього лихого, казав що вони не од світу сего.
    Звичайно що Бог не потребує від нас чогось архісладного і неможливого, Він не бажає бачити нас нещасними, аскетизм не є вимогою для християн.
    Але якась відмінність між християнами і рештою світу, повинна все - таки бути.
    Все повинно бути в гармонії, і перш за все з Богом, а далі з оточуючим нас середовищем.
    Шо занадто, - то не здраво.

20. plastic

Христос сказав-
    Хто не народиться з више не може побачити царства Божого.
    Не може побачити красоти характеру Ісуса Христа.
    Не оцінить вартість Тієї Перлини-як в притчі.
    Щоб отримати ЦЮ ПЕрлину -треба віддати все. Право на себе. Право керувати собою.
    Якщо ви колись по-справжньому любили якусь людину, то наприклад для того щоб бути з нею ви би віддали все своє майно, пожертвували би своїми інтересами, своїм звичками, і бувши з нею були б щасливі. Чи не так?

а де твій аватар? :)