Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Під ловеласа косиш, а на фотографії на юриста схожий, а вони дуже сурйозні. Я думала Ви веселий, рижий і доброзичливий пампушок:D
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Так, кошу вже двадцять чотири роки. Шоби добре роздивились ше одну фотку можу зробити але вже з блиска, еспешел фор ю.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? А резон? Ну попробуй!!! За шо такий спешл, шо Василя з Капітаном розвела, ась?
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Ні просто хочеться показатись у літню пору, бо та фотка з осіні, а спешл фор ю того шо не хочу вам її уприват заганяти, я тепер публічний! І най я буду критикаваний вами.......
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? У мене тут своя, оригінальна думка. Я вважаю, що переважна більшість людей помирають безтолково, адже смерть (а точніше залишок життя) це останній, але потужний капітал кожної людини, і використаний він має бути з толком. А тепер конкретно: - кожна людина має своє життя (час) як певний ресурс; - кожен етап життя (кожен часовий проміжок) має бути використаний певним чином, наприклад: дитинство - фізичне зростання, виховання, навчання іт. ін., зрілість - робота, сторення власної сімї/будівництво житла, виховання дітей, і т.д. - до певного віку людина має виконати свою програму життя, тобто: мають вирости і піти в самостійне життя діти, до того часу вже померти батьки, має відбутися професійна/творча реалізація людини (всі картини написані, килимки зіткані) і завершена (в основному) трудова діяльність; борги мають бути роздані...і людина вже повинна бути готова до смерті. І от тут-то і виникає питання: а що ж робити далі? Як дожити життя? Ну, можна звичайно лежати на дивані і дивитися телевізор, попивати каву в кнайпі, згадуючи молоді роки, і т.д., але по суті - це очікування смерті. Чимось воно подібне до того як баран очікує коли ж то його заріжуть. Знає, що заріжуть, але не знає коли точно. Людина, на мою думку, не повонна уподоблятися до тварини, а тому повинна сама прийняти рішення про свою смерть. Але ні в якому випадку не здійснювати самогубство!!! Яким чином це можна зробити? Ну, варіантів є багато в залежності від самої людини. Міліціонер, який все життя боровся із злочинністю може, наприклад, влаштувати жорстоку бойню всім кого йому не вдалося посадити (і загинути в цій мясорубці). Вчений чи лікар може провести якісь дослідження на собі, які становлять велику загрозу для життя. Політик, якщо він радикальний, може влаштувати теракт проти своїх опонентів і виступити в ньому в ролі камікадзе (одягнути пояс шахіда, чи просто завітати з АК в офіс опонентів з наступною миттєвою смертю в короткій перестрілці) і т.д. Мандрівник може здійснити подорож, ймовірність завершення якої становить 0%. І так далі. Одним словом, кожен може визначити час завершення свого життя, і навіть смерть якою він помре, але при цьому не здійснити самогубство. саме в такий спосіб життя буде використане людиною на всі 100%. Не знаю якою буде моя смерть, я ще не виконав свою життєву програму, але думаю, що саме такого типу як я описав.:y:
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? 2 КабМінер Радикально. Тероризм як і вбивство (будь-кого) справа далеко не почесна. Ви певні, що хотіли б щоб Ваші діти-онуки жили поряд з отакими смертниками і перестрілками? Вже б краще вони лежали на дивані...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? bora А що зробиш? Яка альтернатива? Немічним очікувати коли ж нарешті прийде до тебе смерть? Чи закінчувати життя самогубством - ну, це не для мене. Окрім того, я думаю ви погодитеся, що в нашій країні живуть багато людей, присутність яких серйозно перешкоджає життю мільйонів інших наших співгромадян.:n:
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? А не могли бы вы заняться более житейскими проблемами, а смертью пусть озаботится тот же Господь Бог... Я не слишком религиозная, но все-таки предпочитаю заниматься теми делами, которые мне более подвласны...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Поки людина живе, виконує свою життєву програму - тоді вона, звичайно, займається житейськими проблемами. А коли життя завершене? Все що мав зробити вже зробив і більшого вже не зробиш, коли все болить і ледве волочиш ноги? Смерті не обовязково чекати, її можна наблизити вольовими зусиллями.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? А є багато людей, які приносять користь... Якщо нема змоги чи талану всьому суспільству на схилі літ, - то своїм близьким... Життєва мудрість старших здатна змінити молодих, щоб вони не росли трутнями, допомагає не зробити життєвих помилок...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? По-моему именно это всеми религиями и запрещено, причем правильно.. Вы решили сами корректировать свою жизненную программу? Может вы еще нужны в этом мире хотя бы для того, чтобы рассказать сказку внукам и научить их доброте...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Це теорія, а на практиці молодь ніколи не слухає старших, бо старші просто не в курсі, що зараз на світі робиться. В кращому випадку про це знає покоління батьків, а покоління дідів живе в світі анахронізмів. Всі релігії забороняють самогубство (я про це писав), але ж в цьому випадку мова не йде про самогубство.:no:
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Мені здається, що наближати свою смерть - це найвищий вияв безвольності. Тому краще докладати вольових зусиль для того, щоб жити. Боротися за життя - оце гідне подиву.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? смерть льотчика - уявив (за Кабмінером), смерть повара - зварити себе, смерть водія - скосити дерево машиною, а смерть гінеколога?
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Важко щось порадити програмістам, гінекологам і водіям з поварами. простіше щоб вони вступили в якусь партію на старості років, і вже тоді реалізували залишок себе як політики:o Смерть льотчика - то Гастелло. Тут тема опрацьована попередниками
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? не буду оригінальна сказавши, що померти хочу легко. але важливіше для мене жити доти, поки зможу користь приносити. найбільше не хочу бути "овощем". краще вже згрішити тоді, щоб обузою не бути. (не дай Боже моїм дітям такої напасті, як "лежачі" батьки)
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? не думала про те,як хочу померти. якось воно буде. в ідеалістичних мріях хотіла б застати кіенць цього світу, претерпіти і встояти - отак-во... думала про те, що не хочу на цвинтарі лежати - добре було б в лісі, на поляні, під сонцем. щоб ніхто над могилою не їв бутерброди з ковбасою і не пив Кагор. Додано через 47 секунд а то можливо? хіба що як вовки, в гори десь піти, подалі від зграї..