Відповідь: Як Би ви хтіли померти? а я про смерть ще не думав і вам не раджу, треба жити якомога довше і брати від життя все.А смерть самогубством вважаю ненормальною, людині дане одне життя і ніхто не в праві її позбавляти його...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Эх, детки! Маленькие детки - маленькие бедки, А вырастут велики - будут большие! Да, уж......
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? При обращении к ОДНОМУ человеку пишут "Вы"! Вы ЭТО в школе не проходили?
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Пане Полковнику, я думаю, він мав на увазі і Вас, і Вашу особливу ауру, і Вашу нестандартну позицію, і Ваш бойовий дух ! Тому, за браком одного такого узагальнюючого слова в українській мові, написав збірним .
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Ні, Василій, ви не праві. Ви не народилися за своєю волею, а тому і не маєте права забрати у себе життя.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Василь тим і користується. Заплутає всіх, а ви потім самі розплутуйте. Зі мною києвляни розмовляють на українській мові без проблем, то ми Василя не виправимо. Василь ти ж мене знаєш, пра!!!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Я багатьох жіночок знаю, вас ше ні...., але віртуально да! Так я цимкористуюсь! а це в стилі Василі!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Мені згадався фільм "Особливості національного полювання" Там Кузьміч розмовляв з фіном. Головне один одного не розуміли, але при тому часто розмовляли.