Відповідь: Як Би ви хтіли померти? треба буде книгу завести, щоб записувати туди своїх предків, яких будуть згадувати потім нащадки.....
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Картинка про смерть.Не обов"язково помирати такою смертю,але виглядає гарно.Хе-хе! http://img183.imageshack.us/img183/2531/image299940ho3.jpg
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? мудро, що газетку підстилили, бо кров у паркет сильно в’їдається....
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Нє швів не шкдуйте пане, тої, то не пані Мег то інша пані, ваше сумління буде грати у не той уо...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Чорнило власне не той уо , але були чаї, і то було, за певне....але ві Л. ми їли шалу...ху! ..та....хрінове бренді.......
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Власне,свого часу я багато гуаші наїлася і червоної туші напилася.Зато фотки були офігенні!І кроваву ванну ми теж влаштовували.Почуваєшся як Баторі!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Правильно! Тільки через смерть можна усвідомити ціну життя. Треба будь-коли бути готовим до зустрічі. Але надто часто думати про неї шкідливо. Знов пригадуються вірші Стуса, якого я також дуже люблю: Але живий живому тішиться, живий не думає про смерть... Не розумію тих, хто прагне вічного життя. А не набридне? Як можна уявити собі вічність? Чим можна займатися весь цей час? Жити нам треба стільки, суільки відведено природою/Богом. Потім перетворитися на порох. Як би я хотів померти? Солодко. Точно не від старості. Від старості не помирають в принципі: помирають від різних болячок, від зношеного організму. Вищим даром долі було б померти одночасно з коханою людиною, аби не бачити кінець один одного.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? І я би не хотіла жити вічно-досягнути чогось і померти.Нормально,цілком прийнятний варіянт
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Померти так, як хочется, 100% виходить тільки в самогубців. А у всіх решта випадках-"нє утонєт тот, кто должен бить повєшен".