Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Мих, ну сколько можно про ЦВИНТАРЬ? Давайте, уже, что-нибудь жизнеутверждающее! Про ПрикВО, например!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? На Службі є навіть слова просьби як померти. Смерть - то є ключовий момент і відповідальний.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Хочу процитувати слова найулюбленішого поета, яким Україна насправді має гордитися!!! Мріється теж сказати їх одного дня собі: Як добре те, що смерті не боюсь я і не питаю, чи тяжкий мій хрест, що перед вами, судді, не клонюся в передчутті недовідомих верст, що жив, любив і не набрався скверни, ненависті, прокльону, каяття. Народе мій, до тебе я ще верну, як в смерті обернуся до життя своїм стражденним і незлим обличчям. Як син, тобі доземно уклонюсь і чесно гляну в чесні твої вічі і в смерті з рідним краєм поріднюсь. (В. Стус)
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Це, як і багато чого іншого, лише свідчить про те, що людина не довіряє Богові. Крім того, це також випливає із того, що людина схильна судити. Раз помер тихо, у спокої, у власному ліжку, то прожив праведне життя, а якщо раптово десь, з вишні впав, чи на дорозі - то вже великий грішник. Звідти і з'являються прохання про таку чи таку смерть. Все дуже людське, приземлене, бо насправді людина боїться смерті. Такого багато у церкві є. Обмін із Богом: я тобі, Боже, молитву про спокійну старість і смерть, а Ти мені - спокійну смерть, і Ти не переживай я то кілька разів помолюся. Що за акт купівлі-продажу? Я довіряю Богові, тому мені байдуже, як я помру. Я знаю, що Бог мене любить, тому, як би я не померла, це не те, що дійсно важливо.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Я би хотіла померти самою звичайною смертю-від старості .І точно-не від свої рук.Ще правда,гарно би виглядала смерть у ванні з кров"ю при запалених свічках і з абсентом.Але то трохи в минулому:shy: Але,як помру так помру.Найстрашніше для мене це прокинутися в могилі.Тому я вже попросила всіх спустити мені кров з вени,якби шось.Про всякий випадок
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? та то така натура людська ще з дитсадочку "а со ти мені даси?" - і з віком ця жадібність не зникає - тільки "причинно-наслідковий зв'язок" породжує Тобто - обов'язково має бути причина - і за нею наслідок а як не проглядається - відразу й гвалт: "Ошукали!" - в релігійному плані - "та який же після того бог милосердний!" -- То така натура людська
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? розумію.... у 70 років будь-який секс виявиться “шаленим” та “останнім”...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? ПрикВО был настолько жизнеутверждающЪ, что переименовался в ЗахОК А умирать нужно легко, быстро и непринужденно.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? То є тонке питання. Виходить, що людині взагалі не потрібно нічого в Бога просити, бо інакше вона не довіряє Богу. Але якщо ми просимо у Господа, то ми довіряємо Йому. Хіба Ви просите у того, кому не довіряєте? Я думаю, що навпаки, просьба - то є акт довіри.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Залежить яка, миху. Прохання є актом віри, коли людина не вказує Богові, що Він їй має дати, а просить дати те, що для неї найкраще, і ще й мудрості, аби прийняти те, що вона на даний момент кращим не вважає, а що таки виявляється кращим, тільки згодом.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Судження до просьби не має абсолютно ніякого відношення. Судити можна завжди і без просьби до Бога. То є природа людської слабості, яка може проявлятися і в багато інших життєвих ситуаціях. Навіть Ісус звертався до Отця з просьбами і помер він далеко не в спокої. Тут мова йде про те, щоб людина, відчуваючи близький кінець могла свідомо покаятись, свідомо віддатися в Господні руки. Чому смерть - то є важливим моментом у житті кожного? Людина може бути грішною, але якщо в останні хвилини вона покається, прийме Господа, то їй зарахується те, останнє, а якщо людина все життя була праведною, але в час смерті відкине Господа, то це також зарахується. Важно померти з миром. На протязі всього життя є боротьба між добром і злом. Хто (або що) переможе в останню хвилину? Якщо зло напротязі життя веде боротьбу з добром в душі людини, то активність зла у вирішальну хвилину діє набагато сильнішою. Смерть - то вінець нашого життя. З яким серцем ми закінчимо це життя і ввійдемо в наступне?
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? абсолютно згоден, а крім того не завжди те, що просить людина є корисним для людини і буває, людина просить одне, а отримує - інше, а тільки з часом бачить, що те, що вона просила - було зле.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Маєте рацію. Мені якраз ішлося, що таке прохання виникає із судження. До речі, його прохання якраз і є прикладом: "Отче, якщо воля Твоя..."