Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Вчора помер мій дідусь. 31 серпня йому б виповнилося 96 років. Помер у сні. Вже всі знали, що він скоро-скоро...Але коли, ніхто не знав точно. До кінця ходив, крім останніх пару днів. Нікому не надоїв.Прожив достойне життя. П"ятдесят років прослужив пастором в церкві.Відійшов на вічний спокій. Я би теж бажала померти такою смертю і в такому віці.
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Насамперед хотіла би померти тоді, коли б вже знала, що здійснила свої мрії та бажання і прожила життя недаремно, а залишила щось по собі. Померти раптово, швидко, легко і відійти у вічність, у ту Батьківщину, яку все життя шукаю на землі...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Даремно, Пупере! То зараз пам'ять у Вас нормальна. А через троха років почнуцця провали, пізніше забудете всьо. ТАКим чином, на 2-й сотці - всьо, как в пєрвий раз!
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? та, ну...... як той казав: здоров’я — це коли щоранку болить в новому місці... щось сумліваюся, що буду мати ТАКЕ здоров’я... то в поперек буде стріляти, то альцгеймер в гості приходитиме.... ні, дякую...
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Один київський працівник мистецтв колись написав: Когда я буду умирать (а умирать, конечно буду!)- Взгляни-ка под мою кровать И сдай порожнюю посуду ! Класний тост на свій день народження, НЄ ?
Відповідь: Як Би ви хтіли померти? Можна подумати, що як я хотітиму якось померти, то так і помру. Нащо тоді хотіти? Я реалістка. Не буду ж я собі у теплій ванні вени різати. Все решта і так буде не таке, як би я планувала. Я не боюся померти. То для мене важливіше, ніж те, яким чином я помру. Коли я помру, то і так не знатиму, як саме то сталося. Так що байдуже.