Як би Ви провели день, якби знали, що це Ваш останній день на землі...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mavpysuk, 8 лис 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупер не свідок....о_О:crazy:

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

прекрасні слова!...
    але якщо ваш знайомий запланував весілля, але "щось йому муляє", то ви будете щодо нього мати якісь "плани"?... ;)

3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Знаєте кіко у пурєдного хлопа може бути "майже дружин" поки му шафа на голову впаде??? ;)

• Подобається Подобається x 1
  4. duncan

а, ви про це?..
    то тоді можна маюнку точно пожаліти, якщо їй таке "кохання" здибалося....

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну та ясно...:)Ві Львові, наприклад, тепер як мінімум всьо планують за півроку наперід. ;)Часто замість них батьки планують. Куди ж потім від такого спланованого проекту подітись? Нема куди! Тре' сі вженити - аби гроші не пропали, а то шкода буде.:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  6. S_Fighter

Згадав "чорний" анєкдот:
    "А водій автобуса героїчно зустрів смерть, дивлячись їй просто у вічі... А не то шо тих сорок обіср...:cesored: пасажирів..."

• Подобається Подобається x 4
  7. S_Fighter

Як там кажуть класики: "Любов добрА - полюбиш і бобрА" :)

• Подобається Подобається x 3
  8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

не так все.з точністю до навпаки.для нього я - не нова дівчина. ми 5 років знайомі. а більше... я не з тих людей,що будуть вивертати свою душу тут, на форумі. я за нього рада. хай буде щасливий)
    не можна. я не хочу пояснювати речі, які напевно викличуть у когось самий тільки спротив,і нічого більше.
    про "божі знаки" взагалі нічго не писала. і не знаю,що Ви під тим маєте на увазі.що ще за знаки...

п.с. тема взагалі не про це. якщо так хочеться,створити можна тему: "особисте життя Маюнки. Ви ще не в курсі? тоді вам сюди!":)

• Подобається Подобається x 5
  9. pukhnastyk

Ну яко той знайомий для мене буде моєю половинкою, а я його, то певне жи буде планувати тіко наше весілля. ;)
    А яко буде просто хороший знайомий сі женив, то куплю му' ладний пакунок, та й подарую на весіллє.:) Най буде щасливий зі свойоу жоноу!:give_rose:

Пи. Си. Половинку ми' певно вибере інтуїція.

Останнє редагування: 10 лис 2008
    • Подобається Подобається x 1
  10. pukhnastyk

І при такій ситуації кому тоді треба та женячка???

11. duncan

якраз це я і маю на увазі... :mocking:
    спротив? о_О
    у кого викличуть спротив?.. о_О
    давайте! :good:

• Подобається Подобається x 2
  12. pukhnastyk

А то ж можна поєднувати? ;)
    Шо, конче падати на коліна? :pardon: Можна ж і подумки молитись:), наприклад, на Красній площі:smile:

• Подобається Подобається x 8
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Оооо..
    там треба ДУЖЕ молитись...

• Подобається Подобається x 7
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну ви і на оффопили.. А, зрештою, як завжди ;). Поки перечитала тему, то вже й забула про що вона :). Ви певно теж забули, тому нагадаю - що зробимо в останній день?
    Якби я 100% знала, що це останній день і я 100% помру, то б сказала б все, що думала і хотіла сказати знайомим, рідним і всім решта. Подякувала б багато кому, бо маю дійсно багато кому подякувати за свої успіхи і взагалі за підтримку, допомогу, поради.. На це б пішло кілька годин. А решту часу я б провела з чоловіком, обіймаючи його всім тілом і душею. І старалась би виглядати дуже гарно і позитивно, щоб він мене такою запам'ятав.. І шкодувала, що не встигла народити йому дитину. І що багато чого не встигла запланованого здійснити..
    Йой, розплакалась.. Не хочу вмирати!!!!

• Подобається Подобається x 12
  15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Можна і проаналізувати ,чому так сталося,же наступив останній день на землі...
    Всім разом влаштувати форум,по дорозі на цвинтар...І я би з п.Полковником посперечався по-дорозі на тему "Вот нада била тогда..." і накінець можливо та й згоди б дійшли.Хоча вже й зараз "ламає",щось доказувати,по-дорозі до того кращого життя і світлого майбуття.
    Пам'ятаєте,як в тому анекдоті...
    Львівські фраЄри xоронять свого колєгу,який дістав інфаркт.Йдуть за труною і так собі говорять один до одного:
    -Якби Юзьо поxодив не бубновою десяткою,а крейцовою сімкою,то Стефко побив би-то дамою,а я би тоді підсунув свою чірвову даму і Місько би-то все побив козирними шісткою та королем.Та й мали би з-мо то,що xтіли...А так маємо колєгу на катафалку.
    :crazy:

• Подобається Подобається x 12
  16. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

важко передбачити мені свої вчинки в останні день мого життя, але напевно почала б з того, що попросила вибачення за всі мої необдумані, дурні вчинки, за біль причинений мною.... сказала б батькам що сильно їх люблю і що багато чим завдячую.... поїхалаб в якийсь монастир, найшла старенького монаха, у якого Бог живе в серці, висповідалась і покаїлась в своїх гріхах... це напевно основне, що б я хотіла зробити, а там будь як буде...

• Подобається Подобається x 8
  17. mamatu

mamatu Well-Known Member

:good::good::good:
    Згідна й про офф, й про останній день. Тіко я б ще обнімала діток своїх та бавила. І плакала та сварила себе, що така нетерпляча була все життя. Що те, за що сварила - така дрібниця у порівнянні з тим, що скоро нас усіх не стане.

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Не розстроюєйтеся,Мамату...Сприймайте кінець життя філософськи,як належне...НУ кому Ми потрібні на світі без кінця,т.є.вічними,га-а?
    Краще подбати в останній день і прийняти церковний шлюб,з-за відсутності такого,бо...бо на Тім Світі Ви,Я,МИ Всі зустрінемось зі всіма Рідними Своїми,з Ким під Богом були...Батьком,Матірю,братами,сестрами,дітьми своїми...А от з чоловіком,якщо без Божого Благословіння в Церкві,то Ні...Але це можна виправити в любий час,навіть в останній День життя на Землі!:give_rose:

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гм...
    А мені щось навіяло...

20. Дядя Рома, скажите честно, "Мастер и Маргарита" - хорошая книга? (а то я ещё не читала...)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)