Як би то в хату поприбирати

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Deus igrok, 10 чер 2007.

1. egoistka

egoistka Well-Known Member

Відповідь: Як би то в хату поприбирати

Напевне що треба зібратися з силами і таки поприбирати... адже Новий рік на дворі. А на рахунок того щоб запрошувати прибиральників...я би не хотіла, щоб по моїй квартирі і в моїх речах шарились незнайомі люди.

• Подобається Подобається x 1
  2. malyatko

malyatko Well-Known Member

а так неохота...може дружину попросити:? :)

тіки на носі..а ще на дворі

повнстю з вами згодний..навіть коли живеш у готелі відчуваєш дискомфорт на рахунок того..

3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

так прибирати - це ж круто! стільки цікавих речей вдома знаходиш, коли перебереш весь мотлох і не лише мотлох:) а потім виносиш цілий мішок сміття, і вкидаючи його до сміттєпроводу відчуваєш себе героєм!
    я собі завела таку папочку, в яку складаю всякі цікавинки, які знаходжу у себе ж в кімнаті, після генерального прибираняя -такі різні штуки, що нагадуть про різні події, людей. іноді так подивишся цю папочку і думаєш: а якби не почала все прибирати по місцях, то не мала б всіх цих милих штучок.
    а взагалі прибирання не уникнути. у мене просто більше нікому прибирати в хаті, бабуся вже не в тому здоров"ї, а мама працює з ранку до ночі. тому я намагаюсь настроїти себе перед прибиранням позитивно: я роблю користь не тільки собі, а й близьким мені людям;)
    я тільки пилюку не люблю витирати.

• Подобається Подобається x 3
  4. malyatko

а для мене щоб почати прибрати потрібно:відповідна музика і настрій,а також щоб я був вдома сам...але наснаги все рівно до кінця не вистачає..спочатку все повигрібаю..а десь ближче до закінчення процесу бажання кудись зникає і таки трохи недоприбирано залишається :sad: добре що тепер є половинка яка може закінчити:)

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

В мене,якщо появляється наснага.то випуцую все до блиску.
    Біда в тім,що оця наснага з’являється все рідше і рідше...
    Старість - не радість.

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) Не хочете до мене в гості ? Філіжанка кави і круасан гарантовано , тако ж мішки для сміття і гумові рукавички =)

7. маюнка

ого, повне спорядження!:) непогано. я б залюбки допомогла за просто так, але з Києва далеченько їхати за круасанами:)

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Точно треба женитися!!! Жінка поприбирати заставить ;) :rolleyes:

9. malyatko

в мене теща в києві то може зробити їй приємність з вашою допомогою :)

Додано через 1 хвилину
    чоловік не схоче. жінка не заставить..хіба як варіант -разом поприбирати...

10. маюнка

приємність для тещі? знімаю шляпу:)

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маюнко,я б ще додав:"А шо я с етого буду імєть?"ІМХО

12. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Є така цікава штука - флай-леді називається. Мене на то в повному обсязі не стало, але може, комусь придасться.

Основна суть не в тому, щоб навести порядок, а в тому, щоб понаводити. Тобто берете щодня по годиннику 15 хвилин розгрібаєте якийсь завал. Рівно 15 хвилин - не більше і не менше. Вже за тиждень вдома буде набагато чистіше. І взятися легше, бе перед Вами не "непочатий шмат роботи", а тільки 15 хвилин прибирання.

Взагалі то там все складніше, але позаяк я не терплю ніяких систем, то вибрала звідти лише те, що самій сподобалося і придалося. Якщо когось цікавить, поділюся адресою спільноти в жж.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)