Відповідь: Як би то в хату поприбирати Напевне що треба зібратися з силами і таки поприбирати... адже Новий рік на дворі. А на рахунок того щоб запрошувати прибиральників...я би не хотіла, щоб по моїй квартирі і в моїх речах шарились незнайомі люди.
Відповідь: Як би то в хату поприбирати а так неохота...може дружину попросити:? тіки на носі..а ще на дворі повнстю з вами згодний..навіть коли живеш у готелі відчуваєш дискомфорт на рахунок того..
Відповідь: Як би то в хату поприбирати так прибирати - це ж круто! стільки цікавих речей вдома знаходиш, коли перебереш весь мотлох і не лише мотлох а потім виносиш цілий мішок сміття, і вкидаючи його до сміттєпроводу відчуваєш себе героєм! я собі завела таку папочку, в яку складаю всякі цікавинки, які знаходжу у себе ж в кімнаті, після генерального прибираняя -такі різні штуки, що нагадуть про різні події, людей. іноді так подивишся цю папочку і думаєш: а якби не почала все прибирати по місцях, то не мала б всіх цих милих штучок. а взагалі прибирання не уникнути. у мене просто більше нікому прибирати в хаті, бабуся вже не в тому здоров"ї, а мама працює з ранку до ночі. тому я намагаюсь настроїти себе перед прибиранням позитивно: я роблю користь не тільки собі, а й близьким мені людям я тільки пилюку не люблю витирати.
Відповідь: Як би то в хату поприбирати а для мене щоб почати прибрати потрібно:відповідна музика і настрій,а також щоб я був вдома сам...але наснаги все рівно до кінця не вистачає..спочатку все повигрібаю..а десь ближче до закінчення процесу бажання кудись зникає і таки трохи недоприбирано залишається добре що тепер є половинка яка може закінчити
Відповідь: Як би то в хату поприбирати В мене,якщо появляється наснага.то випуцую все до блиску. Біда в тім,що оця наснага з’являється все рідше і рідше... Старість - не радість.
Відповідь: Як би то в хату поприбирати =) Не хочете до мене в гості ? Філіжанка кави і круасан гарантовано , тако ж мішки для сміття і гумові рукавички =)
Відповідь: Як би то в хату поприбирати ого, повне спорядження! непогано. я б залюбки допомогла за просто так, але з Києва далеченько їхати за круасанами
Відповідь: Як би то в хату поприбирати Точно треба женитися!!! Жінка поприбирати заставить :rolleyes:
Відповідь: Як би то в хату поприбирати в мене теща в києві то може зробити їй приємність з вашою допомогою Додано через 1 хвилину чоловік не схоче. жінка не заставить..хіба як варіант -разом поприбирати...
Відповідь: Як би то в хату поприбирати Є така цікава штука - флай-леді називається. Мене на то в повному обсязі не стало, але може, комусь придасться. Основна суть не в тому, щоб навести порядок, а в тому, щоб понаводити. Тобто берете щодня по годиннику 15 хвилин розгрібаєте якийсь завал. Рівно 15 хвилин - не більше і не менше. Вже за тиждень вдома буде набагато чистіше. І взятися легше, бе перед Вами не "непочатий шмат роботи", а тільки 15 хвилин прибирання. Взагалі то там все складніше, але позаяк я не терплю ніяких систем, то вибрала звідти лише те, що самій сподобалося і придалося. Якщо когось цікавить, поділюся адресою спільноти в жж.