Як би я мав змогу збудувати готель...Яким би він був.

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем deva, 9 сер 2010.

1. deva

deva Well-Known Member

Дякую всім за поради. Але не зупиняйтесь)А що ви думаєте, чи потрібно включати сніданок в проживання? Повинен бути так званий"шведський стіл" чи окремі меню на вибір. І ще ,можливо краще дати кухню щоб кожен собі мав змогу щось там приготувати?

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так

Теж

Також

І це можна.

Коштів вистачить? Бо інакше ціни будуть... ;)

• Подобається Подобається x 6
  3. night

night Well-Known Member

Головна проблема готелів як на мене - персонал. Можна зробити супер ремонт, надзвичайний інтер'єр, постаивити надсучасну сантехніку,техніку і т.д. І взяти на роботу якогось бика який все зіпсує. Я багато подорожую. Люблю якісний відпочинок, де все для тебе. І поки що в очі кидається дві речі: персонал набраний з місцевого села і повар звід там ж.
    В Карпатах смачної кухні нема!! Те що нам дають їсти це просто розвод на гроші туристів. В меню пишуть одне, приносять геть інше. Я звичайно розумію карпатська кухня і все таке..Але ж і вона має бути принаймі солена і приправлена чимось...
    Якість посуду, столових приборів в більшості готелів вражає своєю старовиною. Ну невже важко міняти скатертину щоб вона мала новий вигляд чи лакувати раз в сезон стіл...
    Дальше.Зачим відкривати готель, рекламувати його як 3-ох зірковий і набирати персонал з села, який не знає що з ним робиться і навіщо він там сидить. Напевне лиш би зарплату дали. А подумати що з таким відношенням клієнт більше не повернеться мізків бракує. А не буде клієнтів не буде і зарплати.
    Отже особисто мене обурює в готелях персонал, якість кухні і наплювательське відношення до клієнта. Мол прийде наступний, чого переживати що цей не вдоволений.

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Екстра-пралки...:)))

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:42 ----------

Залежить від кількості номерів. До 12 можна включити. Якщо більше - краще зменшіть ціну квитка на готель і відкрийте кнайпу...

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чисто має бути. Всюди.

В душових не має бути і натяку на плісняву, а в номері не має бути чути попереднім жильцем. Номер, де бракує чогось з обіцяного в проспекті, не має здаватись, або ж здаватись зі знижкою.

Якщо готель з претензією на автентичність, то підлога найкраще дерев’яна, з килимками у необхідних місцях.

І взагалі - питання "Яким має бути готель?" має включати ціновий ліміт, бо варіантів і вимог в мене багато. :)

6. bora

bora Well-Known Member

Я в Карпатах зупиняюсь завжди в одній і тій самій приватній садибі. Чому саме там. Звісно - бо чистота. Подобаються кімнати оформлені зі смаком і кожна індивідуально - з білим каміном, ліжком з добротного грубого дерева, вишитими гардинами, кованими світильниками. Але це не все - в будь-яку спеку в кімнатах залишається прохолодно. Металопластикові вікна під дерево - неймовірна шумоізоляція - ніц не чути як закриєш (а в Карпатах то пилки вдень, то музика вночі). А ще там нема китайського барахла - всюди хороша сантехніка, і стільчики і столики - зроблені по замовленню. Завжди чиста й гарна білизна. Завжди є вода. Ніколи не роблять зауважень чого і скільки використовувати. Не беруть додаткові побори - за дрова і т.п. Є звичайно кабельне тб. Мають місце для авто. Напрочуд тактовні власники - львів"яни, які самі родинним підрядом й забезпечують затишок, тож як ніхто (в порівнянні з найманими працівниками) зацікавлені, щоб усе вам сподобалось. При цьому - вдвічі ато й втричі нижчі ціни ніж в готелях та пансіонатах подібного рівня.
    Усі мої друзі, що там відпочивали повертаються туди знову.
    Чого бракує - на подвір"ї розваг (тенісу хоча б). Це мінус порівняно з готелями та пансіонатами. Але свій затишок там ні на що не проміняю.
    Сніданки не включені. Не люблю такого. Якщо я не маю з собою продуктів, то вже замовляю, щоб готували мені - і сніданок, і обід, і вечерю.
    До речі. якось друзі замовили у місцевих будиночок - то нам вимкнутли опалення і гарячу воду. Більше до неперевірених людей я не пхаюся. За свої гроші ще й мати такі проблеми.

А, підлога - частково деревяна, частково - з плитки. Ну бо біля каміну, щоб без проблем (в нас в квартирі від каміну постраждав паркет. тому розумію). Але якби не придивлялася, то певно й не запам"ятала плитку - в таких теплих кольорах, зовсім не слизька (видно не економили), накрита гуцульським килимком - і їм зручно, і мені все подобається.

Останнє редагування: 11 сер 2010
  7. bora

bora Well-Known Member

А Ви знаєте, я схоже не сказала головного. Я їду до них, бо мене там люблять. Отака банальщина. Мені запропонували все те, чим користуються господарі, так, якби вони робили все для себе. Це ж цілий комплекс всього - і турбуватися, щоб було гарно, і щоб без сторонніх запахів, і щоб без нависання над головою і контролю збоку адміністрації, і щоб без гонору і без панібратства... І я так само люблю їх.:give_rose:

8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

З приводу сніданку: моя думка - найкраще снідати десь неподалік від номера, тобто наявність сніданку вітається. Але має бути якийсь вибір. Тобто оптимальним все-таки буде Шведський стіл, а не якийсь певний сніданок, як в совкових санаторіях. :)

Чи треба щоб була кухня? Тобто вже готельний номер перетворюється на апартаменти або міні-студіо. Іноді це теж зручно. Тоді сніданку не треба. :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Gron

Gron тафгай

Якщо коротко-с'ют.

• Подобається Подобається x 1
  11. deva

deva Well-Known Member

Дякую за поради. В мене є наступне питання, стосовно оформлення сходової клітки, на рахунок самих сходів, то вони будуть покриті плиткою під каміь, щоб не було слизько, поручні ковані, побілка , білий колір.Що ви думаєте на рахунок того як оформити панель (щоб було гарно, практично)- плиткою, обої чи може ще якісь думки.Думала корковими обоями- але трохи накладнно) Чи залишити просто білими?

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Корок і плитка - занадто банально, якщо хочте щось особливе.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)