Ядерний статус?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 13 жов 2009.

1. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

А в чому проблема? - Ви (borkhes ) запитали, я відповів.

2. Gron

Gron тафгай

І цю маячню, хтось вважає за аксіому?

• Подобається Подобається x 1
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це ви так жартуєте? Не смішно.

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я поки що не прочитав, чому вам погано і для чого це потрібно... А чому б не роззброїти Україну?
    Тільки уявіть собі: стільки грошей збережете, молоді чоловіки не будуть від неї ховатися. Чому б ні? :)

5. Полковник

Полковник миється в бані

А еже-ли поширше на проблемку взглянуть?
    Не с точки зрения хуторянина?
    Не получается?
    Не?

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

Проблема тільки одна це - Росія, і чим вона сильніша тим проблема більша.

7. - нам бы ваши проблемы...:russian_ru:

8. Arthur

Arthur Well-Known Member

Боюсь не витримаєте

9. - смириться с существованием сильной России я думаю, смог бы. Иметь претензии на региональное лидерство находясь в статусе банановой республики - вот это задачка не для слабых умов! :)

10. Arthur

Arthur Well-Known Member

Це ви про кого???

11. Geograf

Geograf Меломан

Чому саме Росія? Можна повернутися на 180 градусів і для нас регіональним лідером буде Європа, те ж саме НАТО межі якого підійшли впритул до України. Або ж лідером через певний час могла б стати певна регіональна міжнародна організація, на мою думку ідеї Чорноморської доктрини Ю.Липи та Балтійсько-Чорноморської С. Рудницького залишаються актуальними

• Подобається Подобається x 2
  12. - сила одной страны, если речь не идёт о войне, может мешать другой только в одном - в реализации собственных амбиций.

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

В зеркало посмотритесь. Керосинка для Европы, а теперь и Китая.

Про имперские замашки выпустили из виду. Соседка Европа в сотни раз сильнее вас и почему-то не мешает Украине.

Останнє редагування модератором: 22 жов 2009
  14. borkhes

Чому не Україна? Ви не уявляєте себе окремо, незалежно від Європи та інших країн?
    О, знакомые приёмы перехода на личности. Аргументы кончились, тов. бригадник?
    Это говорит гражданин страны, руководство которой вещало про "мировую житницу"... Как там в амбаре жизнь-то? Мыши не беспокоят? :haha:

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Окремо зараз ніхто не живе.

• Подобається Подобається x 2
  16. borkhes

Омо, 24 серпня це тоді що за свято?

17. Geograf

Geograf Меломан

А ми вже окремо Європа наш сусід, і цей сусід більш симпатичний ніж східний, тому каву я буду пити із кращим сусідом

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не лично товариСЧ Невстранец, а страна в целом. Сырьевой придаток. Это - ответ на банановую республику. Понимаю, что в стиле "сам дурак", но, видимо, с кем поведешься, так тебе и надо.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нормально. Если интересно, посмотрите на уровень экспорта сельхозпродукции. Задних не пасем.

Останнє редагування: 22 жов 2009
  20. - так вопрос не в том, кто для вас региональный лидер :) Сильная Россия или слабая не может помешать Украине выбрать, кому подчиниться. Польше - не помешала (те, правда, ласковые, как тот телок всё пытаются двух маток сосать - да нам-то что, обе не в России ;) ) Зато Россия всё время мешает Польше быть региональным лидером для Украины, Беларуси и т.д. Это просто пример, чтобы со стороны виднее было :)

а де твій аватар? :)