Ядерний статус?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 13 жов 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Почнемо відпомповувати?

2. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

а при чому тут возмєздіє? це один із видів зброї масового ураження. Застосування її в разі нападу агресора не є возмєздієм, а засобом для зупинки ворога.
    ось цікава фотка, самі росіяни визнають дещо... правда поки лише в жартах... але ж тут стільки правди :)

п.с. Хоча хочу ще раз наголосити, не про Росію мова...

Останнє редагування: 14 жов 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Думаю що що, а професійна армія та зброя нам потрібні, при чому дуже, бо хто не годує свою армію - годує чужу! А що до ядерної зброї як такої, то чом би і ні? Ми ж не делетантами у цій справі будемо, а просто повернемося на арену ядерних держав світу. І якщо поваги до нас більшої не проявлять, то з сильним всеодно рахуватись доведеться. Та й у світлі останніх подій файненько водно, що як не нам, то нашим дітям вона таки знадобиться!

4. VasMT

Дивно, чого це потенційні агресори з усіх восьми сторін світу дотепер не користаються нашою безпорадністю? Чи вважаєте що зараз ми могутня держава? І зауважте - НАТи нема ...

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ага, а эта современная бесплодная поросль, конечно не ровня классикам и ДЕЯТЕЛЯМ Украинского национализма и ушла далеко вперёд так, что с неё то и спросу никакого, просто бурьян, ни к чему непригодный.

Ну, ну... забыли: МИР ТРУД МАЙ... - флаг Вам первому в руки.
    А мне больше нравиться: отучиться от совковости, сломать и уничтожить.

6. VasMT

Ломать - не строить! (с)

7. Gron

Gron тафгай

Ну у данному випадку
    Краще таки ломать, ніж будувать;)

8. RHom

RHom Well-Known Member

Нащо? Хай хоч яку користь людям приносить. ;)
    Та й вже казав, що ядерний статус нашій державі не потрібен. Краще ті гроші витратити на професіоналізацію та осучаснення армії, підняти її престиж, а не займатися "прожектами".

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Цікаво, де цей хлопчина встиг навчитися, збудувати і втілити...
    Ці ноги не з "Інтернаціоналу"? Чи може звідси

10. maga

maga Well-Known Member

Ну це переозброїлись дешево по класу Євро4.Стрий може спокійно відпочивати і війська не мати.Ніякий ворог на таку землю не позариться.Але Ви б ліпше не розказували про таку секретну нашу зброю,бо Полковник слухає,а сам ні грамульки не хоче своїх секретів викласти.

11. VasMT

:bad:

12. Arthur

Arthur Well-Known Member

Якщо Україну візьмуть в НАТО, то тоді можемо обійтись і без ядерної зброї. А якщо нас туди і не планують брати, тоді можна подумати і про відновлення ядерного статусу. Якщо Іран і Північна Корея можуть вести такі розробки, то Україні з цим мало б бути легше, досвід залишився. Як написали вище, ракети будувати вміємо, сировина теж є, мабуть треба ще навчитись збагачувати. Думаю якщо б Україна почала говорити про відновлення ядерного статусу, це міг би бути такий тиск, щоб по швидше взяли в НАТО.

13. Gron

Gron тафгай

Якщо відкинути промови взагалі, про потрібність для нас ЯЗ, та залишить суто економічну, та суспільну суть питання, то ми не П. Корея, наші люди мовчати не будуть, як заради зброї, економіку перебудують, не заради людей, а заради статусу безглуздого, ми і не Іран(слава Богу) по державному устрію, та по запасам нафти(на жаль).
    Якщо є бажання стати ізгоями у світі, то будь ласка, але ми ж, тіпа за євроінтеграцію, заможність кожної української оселі,... та ін.
    Як на мене. краще щоб кожна людина в країні. жила як ЛЮДИНА. ніж ефімерний статус супердержави. чи взагалі ізгоя. але з дубіною ядерною.

• Подобається Подобається x 1
  14. - давить на НАТО этим не получится, т.к. у его (альянса) лидеров более чем достаточно рычагов влияния на любое решение, принимаемое в современной Украине. Но ход Ваших мыслей понятен, а прямота изложения внушает уважение! :)

15. VasMT

А державним устроєм цих держав Ви не цікавились?
    Подивіться док.фільми про створення ЯЗ в СССР, про Корольова тощо... Виберіть Тягни-Толкая, і буде Вам ядерна зброя... А з цими "жабами"...
    Та ми пам"ятник голодомору добудовувати будем в черговий "прихід"(наркол.) Апіофіла, один ср...ий підводний човен ДВАДЦЯТЬ років ремонтуєм...
    Яка атомна зброя... Звичайну вконтролювати не можем...
    Господи, дай їм розуму...!

Цілком згоден... Тим більше, що писали і постили одночасно... :)
    Черговий раз запитую :
    Чому в теперішній, небоєздатнобоєготовий час, беспорадна, безпомічна і немічна Україна не відчуває нападу агресорів від кого-небудь?
    Самий зручний момент:
    - НАТи нема;
    - влади нема;
    - всякого роду говно-, головно-, верховно-, зверхньо-, поверхнево- командувачів нема;
    - боєготовності і боєздатності нема;
    - коштів на мобілізацію нема;
    - промисловості, яку треба в особливий період переводити на воєнний час, нема;
    - ідеалогічної, патріотичної, націоналістичної роботи з населенням нема;
    - населення розрізнене і роз"єднане...
    Вьйо, як не нині то коли...???
    Дістали вже тою НАТОю...

Останнє редагування модератором: 16 жов 2009
  16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Коли я говорив про Іран і Північну Корею я мав на увазі тільки те, що в нас кращий науковий потенціал ніж в них, все таки ядерна зброя в нас була значить досвід мав залишитись, ракети на від міну від Ірану і Кореї теж можемо побудувати краще. А політичний та економічний устрій цих країн мені абсолютно не подобається і такого життя як там, Українцям не бажаю.

А я не пропоную знищити економіку ради відновлення ЯЗ. Чому ви не берете приклад з США, вони, що знищили свою економіку ради ЯЗ. Якщо буде нормальна влада то Україна може мати таку економіку, що витрати на ЯЗ не будуть за надто великими.

Звичайно давити цим не треба та і не вийде, але намекнуть можна, щоб вони там зашевелились.

17. VasMT

Громадянин не розуміє!
    Спробую пояснити ще раз.
    Для запуска такого проекту необхадна ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНА мобілізація всих наувових і промислових потужностей. Це шлях П.Кореї...
    Або ВЕЛИЧЕЗНІ гроші. Це шлях Ірану.
    А ми в якому місці?

18. Arthur

Arthur Well-Known Member

Запитайте краще в Грузинів, чому їх ніхто не захистив.
    А також напишіть хто буде захищати нас, якщо Росія нападе. Хоча я не вірю, що вона зараз нападе, але не сумніваюсь, що в неї достатньо бажання відновити імперію. І коли в 2017 р , вона, наприклад, не захоче виводити ЧФ, яким чином ми будемо діяти, що будемо робити.
    Нам Українцям як завжди нічого не треба, не треба НАТО, чому? З кого ми беремо приклад? Чому Польша, Чехія, Литва, Латвія, і т.д вступили в НАТО?

VasMT поясніть від кого захищалась Польша, коли вступала в НАТО, може ми будемо брати приклад з Європейський країн. НАТО це не тільки для того, щоб на нас не напали, а і для того щоб у нас була професійна армія та і для того, щоб нас поважали інші.

19. Gron

Gron тафгай

Навіть мого патріотизму недостатньо, щоб порівнювати економіки США та України:)
    PS гілка про НАТО не ця.

20. Arthur

Arthur Well-Known Member

А я не пропоную завтра починати відновлювати яз.

А мого достатньо:)

Останнє редагування модератором: 15 жов 2009
а де твій аватар? :)