Ядерний статус?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем SemperTiro, 13 жов 2009.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

ОРТ forever!!!

2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Непогана думка, навіщо такі бюрократичні силови структури, дармоїдів вигодовувати.... Чом би молодим чоловікам, справді, не ховатися, а мати можливість використовувати зброю належним чином в профессійних військових угрупуваннях, тоді, коли вони вважають за слушне, а не тоді, коли їх ніби бидло та стадо женуть в москалі (тобто рекрутують).

Нехай молоді чоловіки, коли вже справді чоловіки, а не шмаркачі, навчаються та служитимуть на контрактній основі та отримують належну зарплатню, за те що ризикують життям коли треба, а не ішачать на тупих генералів.

• Подобається Подобається x 2
  3. Gron

Gron тафгай

Так і я про що.
    Позиція, що до відносин з рф повинна бути ще конкретнішою ніж у Польщі, враховуючі
    саме той час коли коли ми про цю позицію заявимо.
    Бо рф зараз не та що напочатку 90-х(маю на увазі тільки амбіції, та тих хто їх розпалює)

• Подобається Подобається x 1
  4. Geograf

Geograf Меломан

"Сильна" проти таких держав як Грузія, а як зачує про США, чи Європу то зразу кипяточком по ногах.
    Що ж до українськоєєвропейської співпраці перегляньте статистику побачите багато чого цікавого

• Подобається Подобається x 3
  5. pozytyvchyk

pozytyvchyk Well-Known Member

Ну тут вже голове привід і причини, до того ж напади на чужі території засуджує міжнародне право. І чому
    я взагаліто поки мала на увазі лиш сх. сусідів. Ні ми зараз не могутня держава, нажаль.:sad:

6. - Вы никак не могли меня звать на этот форум, уважаемый! :) :) Кстати, не стесняйтесь, присаживайтесь.
    По вопросу: в некоторых аспектах - на самом деле с миротворческой. Хотелось бы видеть сильную, самостоятельную и не "антироссийскую априори" Украину, а это возможно только в одном случае: если Запад и Восток придут к СОГЛАСИЮ (а не будут брать верх поочерёдно)

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Как в Грузии? Издеваетесь?

• Подобається Подобається x 3
  8. Gron

Gron тафгай

Може краще про свої теріторії, федеративні республіки, взагалі про проблеми
    подбаєте?
    Ми якось, в коі то вєкі, без вас спробуємо.
    І що з наших спроб вийде, з тим вам і жити прийдеться.
    Бо по вашому, вже обридло.
    А на форум, так, ніхто нікого незвав, інет у нас вільний, народ(в більшості)толерантний,
    хоч тамадой будте, а я якщо тости недовподоби стануть, піду, як багато старожилів це вже зробили;)

9. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

пане Полковнику! :)
    то СИЛА Росії тільки у зброї?????? а я думав, що у нафті, газі, розумних і добрих людях, мудрому керівництві країни, зрештою, у нанотехнологіях :)

а чому НОРМАЛЬНІ бажання народу України (я маю на увазі не якісь захмарні плани окремих політиків) вважаються АМБІЦІЯМИ? причому такий "діагноз" постійно ставлять "брати"!

Останнє редагування модератором: 23 жов 2009
  10. - не знаю, с чего Вы у меня об этом спрашиваете? В моей, цитированной Вами фразе, диагнозов нет. В ней констатация закономерностей (и в дальнейшем пояснение с примером Польши). Если нет прямого вмешательства (например военного) сам факт того, что сосед у тебя сильный может помешать тебе только в одном - в реализации лидерских амбиций (на уровне лестничной клетки, двора, региона, мира и т.д.) Т.к. его (соседа) сила самим своим существованием отвлекает от тебя восхищенные взгляды потенциальных ведомых (в светлое будущее). Кстати, наличие лидерских АМБИЦИЙ - совершенно НОРМАЛЬНО. Особенно когда они коррелируют с возможностями :)

- это, вроде, не ко мне, но уверен, господин Полковник не будет возражать: думайте так и дальше! :) Из его сообщения никак не следует, что
    :)

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Це якраз і схоже на висловлювання світогляду амбіціозного політика.
    Ви стверджуєте, що зараз Росія настільки потужна,
    - що аж заважає нам жити задоволено на плекати безпідставні надії, щодо нашого кращого життя українського народу, аніж російського.

Але ж пробачте, шановний! – зараз в Росії тільки мешканці Москви, може й Пітерці та комерсанти, живуть задоволено, вгодовано, щасливо.

А натомість, величезні пересічні маси громадян, прості, невибагливи робітники в містах; занедбані напівспиячені, бо покинути напризволяще, села – ледве зводять кінці з кінцями, бо що отримали з зарплатні – той віддали магнату, державі, комунальникам, торгашні…

Ціни на життя більшості Росіян не відповідають потужній та сильній державі – яка, згідно Вашої думки, має заважати плекати амбіції українцям на «на уровне лестничной клетки, двора, региона, мира и т.д.» . Якраз саме це, починаючи від рівня сходинок, і аж до рівня Світу – Росія нам аж ніяк не заважає робити, аж ніяк, ласкавий пане :) .

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось нарешті одна людина серед форумлян заявила, що будувати свою домівку сусід не заважає...
    Молодец. :good:

• Подобається Подобається x 4
  13. - SATKUR, пишите лучше стихи! :) Ваше образное мышление заводит Вас куда-то в такие дебри... а в вопросах ядерного оружия как минимум нужно быть реалистичным! :)

14. Andzhej

Andzhej Well-Known Member

Нажаль ми вже досить серйозно відстали з тим, що маємо. А маємо ти то з давніх давен, деколи здається ще з дореволюційних часів. Навіть не знаю, можливо найперспективніше - це віддатися в НАТО і чекати на милість бундесверівців, коли вони віддадуть нам свою секонд хендівську зброю.

15. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вірші? Я складаю вірші.

Які ж це нетрі по вашому, коли люди в Росії, прості люди, котрих держава покинула напризволяще, про котрих держава піклується тільки в тому питанні, щоб нацькувати їх на Україну та інші народи, котрим держава вбиває у голову думки, на зразок "Ви бідні тому що українці крадуть газ і ми, взагалі недоотримаємо коштів за споживання наших ресурсів іншими країнами і т.п." …

А насправді, держава, що складається з магнатів, бандито-капіталістичних монополій, зацікавлена, щоб перетворювати народ на безхребетне бидло, щоб їх тупо гнати на війну, аби не втратити контроль над ресурсами та територіями приєднаних (чи, може захоплених?) інших народів, проте, незалежно від того чи є таж Чечня у складі РФ чи немає – пересічні громадяни як жили злиденно, кошті що отримали ті й віддали здирникам, так і житимуть …

Чи може ви боїтесь, що приклад помаранчевої революції перекинеться і на пригноблених здирницькою політикою держави, Росіян? Чи може не того ви так ратували, щодо українських революціонерів , у свій час, що бандерівці, які борються за волю народу, за свободу жити вільно а не по трудоднях – не що інше як бандити, також як ті люди мерзнувши на Майдані – це просто не що інше, як куплена українськими бандитами-націоналістами молодь, що відпрацьовує гроші, а не свободу.

А ви тут нас пугаєте сильною Росією… Росія не є сильна держава, вона нам не заважає, а тільки робить перешкоди, сподіваючись спрямувати віз нашої внутрішньої політики у свій бік на проімперський лад. Але це просто розваги, комариний писк, в порівнянні з більшовицько-комуністичним терором.

Нам заважають власні перефарбовані комуністи, бандити і магнати що при владі та керують владою, отупляють та грабують народ, і, в гонитві за особистою наживою продадуть країну хоч чорту, хоч Росії, хоч Америці, Європі – тому хто більше покладе їм в кишеню. Ми також у великий дупі, як і Росія, але у нас прогресивніший менталітет, і ми, хоч і повільно, але боремось за краще життя всього народу а не купи магнатів та депутатів.

Чи не тому вони так солідарні з Росією, котра відчуває, що «помаранчеві настрої, помаранчева зараза» - розповсюдиться в Росії, захопить розум народу, котрий усвідомить, що його грабують? Чи не тому так ретельно Російська пропаганда нагнітає антиукраїнські настрої серед росіян? Як простий росіянин, робітник, селянин може мене ненавидіти, чи я його? За що мені його ненавидіти? Він, також як і я потерпає від грабування капіталістичних комунобандитів, котрі керують владою на теренах пострадянських країн.

Ядерна зброя Росії… - в лаптях и в космос. Яка там зброя, там все вже малопридатне для використання, російські стратеги більше схильні тієї думки, що воно скоріше вибухне на території Росії, перш ніж спрацює в напрямку зумовленого супротивника… Це вже на Радянський Союз.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

с чего взяли? вполне придатна, "сатана" все также несет вплоть до Юнайтет Стейтс 8 мегатонных "бабок" и 30 ложных целей, перехватить можно только на старте, в космосе пока не могут а при разделении вообще анрил, может им и по 40 лет, тока ведь работает ...

17. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Я взагалі дивуюся, що це за державна стратегія, котра розповсюджує стратегічну інформацію в рекламно-крикливому стилі, де ніби як вказуються і тактико-технічні можливості серйозного озброєння, що будь-хто скориставшись даною інформацією з масмедіа, створює надійні підвалини для практичного обґрунтування світогляду щодо обороноздатності тієї чи іншої країни.

18. VasMT

SATKUR!
    Ви молодець. Але юнацький максималізм, замішаний на схибленій пропаганді і прогалини в знаннях не дає Вам зробити правильні висновки...
    До прикладу:
    - про російський народ;
    Невже Ви впевнені, що людей російська влада кинула напризволяще? І основна мета влади - розпалення ворожнечі з Україною?
    Спитаю Вас: А наша влада куди нас кинула? І яка основна теза нашого гаранта на пртязі останніїх років?
    - про російську державу:
    З кого складається наша держава? І наша держава, що складається з магнатів, бандито-капіталістичних монополій, зацікавлена, щоб перетворювати народ на безхребетне бидло. Єдина різниця -наші на війну не женуть... А так - пересічні громадяни як жили злиденно, кошті що отримали ті й віддали здирникам, так і житимуть …
    - про помаранчову революцію:
    Гора родила мышь (с)!
    Через п"ять років ідея переросла в комерцію...
    Ви вважаєте, аналогічно з радянськими підручниками про дореволюційну Росію, що російський народ - це гурт тупих, неосвічених, аморальних, загноблених даунів, що не можуть аналізувати дійсність і радіють тільки новорічному вітанню президента...
    Ось Ви, SATKUR, яким чином боретесь за моє (або іншого) краще життя?

Останнє редагування: 24 жов 2009
    • Подобається Подобається x 5
  19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Вам цього незрозуміти

- Як завжди

20. VasMT

Ах я ж недалекий... Я ж забув, що нациків божою долонею по дупі плескано...
    Я глибоко розчарувався...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)