У мене список дуже довгий. Те, що я хочу. З нього частину я вже зробила, а більшу частину, звичайно, не зробила Приблизно список такий (може, що й забула): 1. Зайнятися скелелазінням - зробила 2. Зайнятися спелеотуризмом - зробила 3. Навчитися танцю живота - зробила 4. Навчитися кататися на ковзанах - зробила 5. Навчитися кататися на гірських лижах - е .. е. .. у процесі досягнення 6. Зайнятися йогою - поки ще ні 7. Побувати в Мачу-Пікчу - ще ні 8. Побачити Тадж-Махал - зробила 9. Зійти на Говерлу - зробила 10. Зійти на Ельбрус - а-а-а-а, у мене коліно травмовано, навряд чи це можливо 11. Подивитися на норвезькі фіорди - ще ні 12. Пройтися по Великій Китайській стіні - ще ні 13. Подивитися на Париж з висоти Ейфелевої вежі - ще ні 14. Відправитися в круїз по Карибах - ще ні 15. Побувати в Новій Зеландії - ще ні 16. Пожити кілька днів на острові - зробила 17. Покататися на слоні - зробила 18. Політати на повітряній кулі - ще ні 19. Стрибнути з парашутом - ще ні 20. Вивчити англійську мову - постійно її вдосконалюю 21. Вивчити німецьку мову - вивчила, але вже дуже багато забула 22. Вивчити італійську мову - намагалася вчити, але невдало 23. Вивчити французьку мову - намагалася вчити, але невдало 24. Вивчити іспанську мову - навіть не намагалася вчити. (Але вона потрібна для досягнення мети № 7) 25. Вивчити ще парочку яких-небудь мов - в процесі 26. Навчитися водити автомобіль - в принципі, права десь валяються 27. Народити дівчинку - ще ні 28. Завести кішку - є 29. Завести собаку - зараз собаки у мене немає, але були 30. Побачити північне сяйво - ще ні 31. Навчитися готувати суші - зробила 32. Побувати на Шпіцбергені - - ще ні 33. Навчитися зав'язувати вузли - булінь вмію зав'язувати 34. Навчитися грати на гітарі - на фортепіано граю набагато краще 35. Навчитися добре стріляти в пейнтбол - зробила 36. Зайнятися дайвінгом - ще ні
Клас. А про мій список співав сам Юрій Лоза. Все pастpаченные дни - дым, Даже память из одних дыp, Даже мысли холодней льдин, Впеpеди одни дожди. Задыхаюсь на бегу, стаp, Как валун на беpегу стал, Снятся чеpти и гpобы, пью, А ведь был когда-то юн. Мой тpамвай последний скpылся за углом, Я соpокалетний человеко-лом, Hикому не нужен, как в печи зола, Одинокий человеко-хлам. Hичего мне не пошло впpок, Hе сложилось, не сбылось в сpок, Из хоpошего одни сны, Да и те всегда гpустны. Всё, чем жизнь была полна - ложь, И судьбе моей цена - гpош, Снятся чеpти и гpобы, пью, А ведь был когда-то юн. http://www.youtube.com/watch?v=twDg0gWpJx0
Юрій Лоза великий співак. І пісні його великі. Сподіваюся колись ви зможете сказати шо і ці слова про Вас
Беріть мене з собоюСама дуже мрію там побувати Ну з метою №24 можу допомогтиНу але якщо ви мене візьмете у мету № 7,то можна і без №24 обійтися
Я здавав на Залізничній, 56 (недалеко від вокзалу). Кажуть шо там набагато простіше все і не конче дорожче. Гугль найшов мені туди телефон на дівочих посиденьках, але то виявилася квартира і дядько з сльозами в голосі казав шо їх телефону не знає і шо то вже міліонний раз до його дзвонять . Роблять вони з понеділка по суботу з 9 до 17 (Обід кажить в 13-14). В суботу коротший день, але доки саме не памятаю. Як з мене то потребували паспорта, ідентифікаційного кода і по дві ксерокси і того і того. Якшо ви мали вже закордонний то треба ще 2 ксерокопії старого закордонного паспорта (всіх сторінок) Якшо ви юноша призивного віку то треба ше військовий квиток чи приписне і ше вроді якусь довідку з воєнкомату (тут я точно не скажу бо з мене вже того не просили). Три людини в паралель приймають, тому черги особливої не було. Зразу при них заповнив 2 доручення (ручку візьміть з собою про всяк випадок) і ше якийсь бланк друкованими буквами. Потім мені дали бамажку з сумами і рахунками і відправили в банк (1-2 хвилини ходьби). За 30 робочих днів воно мені закоштувало 422 грн. Вміють робити швидше, але то буде дорожче (певно раза в 2 а то і більше). Приніс квитанції, мене сфотографували, взяли зразка підпису і відправили восвоясі вже без квитанцій про оплату. То мене трохи збентежило, але обіцяли шо все віддадуть коли буде готове.
та вони забирають квитанції. але все роблять. то добре мені зробили за 2 дні. зате довідку про несудимість я чекала 2 тижні. можна було встрілитись (то вже треба на документи до візи проживання)
Мои желания скромны. Дети выросли, всё необходимое есть. Для себя хочу покоя, для близких - здоровья. Для всех - мира. Никому на свете не желаю войн, болезней, горя. А, вспомнил, чего еще хочу! Лично пообщаться со Свято и Ромко!