Я зробив/досягнув/зміг

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Rebbit, 16 гру 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я... А я...можу тиждень ніц не їсти. Крім кави і папіросів. І вже з рік сп'ю дві-три години на добу... О... Та й всьо...

• Подобається Подобається x 8
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  3. comanche

comanche знайшовся

Чого я досяг - не знаю :) справді... оглядаюсь назад і бачу пустоту... але це мабуть через мою погану пам'ять :)

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось в черговий раз зайшла на цю гілку..і нічого не можу написати.Ніяк не можу визначитись,чого ж такого я досягла? мабуть нічого,нічого аж такого видатного.Все життєво-звичне.буденне.Не зробила ніякого відкриття,не вивчила ніякої мови,не збудувала дім,не народила дитині ..іт.д. Надіюсь,що всі мої досяжнення і здобутки попереду...а попереду ціле життя.так що зайду сюди пізніше:)

• Подобається Подобається x 10
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Ви на Львівському форумі - це вже добре :)

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не турбуйтесь. Ви чудово висловлюєтесь на українській мові, ви ще молода,
    народите дитину (надіюсь, не одну) а чоловік збудує дім. Все попереду!
    Як би я хотів з вами помінятись. Я, здається, в порівнянні з іншими чогось таки досяг. Закінчив мед училище, мед інститут, виїхав в Австралію, закінчив університет (повторив знову стоматологію). І для чого? Працюючи в Львові мав все. Тепер знову покидаю Австралію яка за 20 років так і не стала моєю другою батьківщиною. Мабуть батьків і батьківщину таки не вибирають...

• Подобається Подобається x 11
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Аналогічно. Зато я сьогодні обклеяв своє робоче місце калєндарьом на 2011 з кицьою і двома фотками осіннього винниківського лісу власного виконання. Тепер працювати веселіше.

Останнє редагування: 17 гру 2010
  8. Romko

А можу і їсти. Нині мене зганьбили,показавши на бжуха. Як досягнення,можу назвати 85 кіля. Місяць тому було 75. Росту. О....

• Подобається Подобається x 4
  9. Alias

А може від голоду пухнеш?:mocking:

• Подобається Подобається x 7
  10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну та наскільки я розумію з фотографій ваш ріст то то таки досягнення. Бо 75 на ваш ріст то таякби малувато.

А коли в мене буде 75 то я тут тоже про досягнення відпишу. Бо для мене мої 80-82 то перебор. Маю купу лишнього сала на собі.

11. Romko

Інтересно... Як йшов до вОйска,то мав ріст 185. І вага 75. Прийшов такий самий. Всьо зафіксовано.А нинька я запідозрив,що маю 180 росту. Старію,видно...

12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ой!!!Я думала,шо ти маленький:)А ти рослий хлопака...тіко 85 кільо...то ше є замало...треба більше,бодай 95-О!тоді будеш перша кляса.

• Подобається Подобається x 3
  13. Locke

Locke невиправний реаліст

І в мене був ріст 185, але зараз трохи всівся. Навіть земля з часом всідається.

Якби в мене було 85, то це було би велике досягнення (а колись було, і навіть менше!)
    І їм мало, часто також каву з папіросами, і гоню на роботі як угорілий, але вага нікуди не дівається. Певно вага тримається за рахунок сонячної енергії. :)

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Хорошої людини має бути багато.

• Подобається Подобається x 6
  14. poetka

poetka Дуже важлива персона

:))):))):)))
    гарного хлопа має бути багато..........Нє,ну в міру,ясно...

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

А шо то за хлоп...якого вітер гойдає:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Locke

І тут можна дати собі раду. Я в такому випадку раджу кинути до кишені велику вязку ключів, щоби не здуло. :)

16. Romko

Або тєжкий пулярец...з дулярами,ойро і тотими...кредитівками....

• Подобається Подобається x 2
  17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

18. Alias

19. Locke

І ще, додам від себе, не ходять пішки. :bazar:

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Згадав анекдот про крутого: