Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... На карму заслуговує той, хто допоможе мені розібратися в системі додавання карми. КУДИ ТИСНУТИ?:8:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... біля "цитати" "відповісти" є зображення ручки..треба натиснути де пальчиком на верх
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Тиснути Ви зможете тілько післі свого 20-го допису (здається). Вам залишилось ще 3 дописи
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Дякую Всі так яро почали пояснювати Мені подобається атмосфера на форумі! Класно у вас...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Ви ставите мені карму, ви ставите мені карму, ви ставите мені карму...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... в мене вже карма 1350!!!!!! УРЯЯЯЯ!!!:dance::dance: які ви всі добрі!!!:o:o
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... до сімсот не вистарчає чуть-чуть!!! Потрібна Ваша допомога!!!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я заслуговую на карму, бо я культурно висловлююся і грамотно пишу. І справно гарну карму даю сама:dance::dance::dance: І взагалі я хороша:dance:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Додайте хтось карми!!!! Будь-ласка!!! Бо 666 то чортове число!!!