Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Нє то всьо пиріжок з м"ясом захотілося мені дурній чогось смачненького..от і маю радість
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... і я хочу мати радість... Де ті пиріжки продаються? а після пива - вони теж діють, чи нейтралізуються?
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я радше не просити, а оправдовуватися. Просто деякі гілки перечитую наново, то людям плюсики полетіли. Ви не подумайте, то я не Іспанку плагіюю, просто трохи прихворіла, то час гаю... :shy:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... О, в мене останнім часом теж таке є Складається враження, що ми тепер щедріше роздаємо карму, ніж раніше.. (по собі суджу )
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Угу.. і я таке саме..шось потягнуло на читання то не дивуйтеся,як від мене злива карми піде..то я читаю
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Це від того, що ми чим далі краще пізнаємо людей, закриваємо очі на життєві дрібниці, керуючись надлишком здобутого позитиву та духовності
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Бо я хворий. Горло болить і вухо. Ще й прищ вискочив на підборіді.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Се щось в Нью Йоркськім повітру, бо я нині зранку ідучи на роботу також відчула різку біль в вусі.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... а я заслуговую на карму, бо сьогодні 2 роки, як мій коханий і я взяли шлюб!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... О, то значить і я заслуговую на карму по тій же причині! В нас теж сьоня 2 роки подружнього життя!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... а я заслуговую, бо ніяк не можу відірватися від ЛФ, чую зупка вже докипає, певно нині будемо без обіду , зате начитані
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... бо ми сьогодні продали машину і мені так за нею сумно, що аж плакати хочеться...