Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... То ше шо..я взагалі всю гілку Для майбутніх мам перечитала..600 з гаком сторінок:cowboy: :cowboy: :cowboy: то вам не коники....:D :D :D Нірванко, до зустрічі
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А я думав, Іспаночка тільки мене "обКАРМлює". Напишу лише "Маоооо!" - отримаю плюсик! Спочатку диплом захистіть !!!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я не заслуговую карми, але мені чомусь продовжують її ставити.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Подивилася профільм Іспанки: Додав карми: 6 842 Отримав: 1 072(280) Наталочко, ви б"єте всі рекорди!!! То вам!!!!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Дякую Вам,Лілю!!!спробую і я Вам щось подарувати Додано через 10 хвилин чи то я дурний,чи то коні не їдуть:no: :no: а чо я тих смайликів не виджу:no: :no:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А я теж заслуговую на карму, бо зранку першим ділом біжу дивитися ЛФ))) Додано через 1 хвилину А ще тому що скоро одружуюся!!!)))))))))) ну дайте троха кармою поласувати... Додано через 5 годин 40 хвилин Дякую!!!))) Заспокоїли мою душу...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... а я заслуговую на карму тим,що сьогодні весь день на ЛФ дописую Додано через 2 години 0 хвилин і ось почався вже новий день...а я все ще на ЛФ...і все ще дописую....і все ще заслуговую на карму
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А я заслуговую, бо........ бо я вагітна:shy: А вагітним не відмовляють:p
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Може і не завжди заслуговую, але так приємно, коли заходиш на форум і : у вас ... нової карми. :rolleyes:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... а мені соромно за велику карму, бо то не за гарні дописи, а здебільшого за фотки та вітання
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Заслуговуєте, бо в Вас аватар такий... романтичний.:dance: Додано через 47 секунд А моя карма вся в мозолях...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... я заслуговую на карму, бо коли отримую нову карму, то в мене настрій появляється, і я тоді дуже добра:dance:, а оскільки тре, щоб в світі було більше добрих людей, то ставте мені карму, кармусю, кармулечку і побільше, побільше чуєте карму карму карму карму і ще тому що я просто україночка :naci: і гарна дівчинка :shy:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я заслуговую на карму, бо дарую Вам всім посмішку!!! (аватар)
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А за гарний настрій карму ставлять?:D В МЕНЕ СУПЕР_ПУПЕР КЛАСНИЙ НАСТРІЙ
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... а у мну карма досягнула однієї тисячі!!!!!!!!!!!! уряяяяя!!!!!!!!!:radist::radist::rolleyes: