Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я думаю, що заслужив від Вас на карму Бо, сподіваюсь, перечитав цю дивну гілку не задарма!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... я заслуговую на карму, бо щойно витягнула себе від екрану і ЛФ і поставила донечці борщ варити хоч з якої сторони подивитися, це мій обовязок
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ...бо поклала своїх мужиків спати в новеньке ліжко і швиденько на ЛФ!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ....ну просто так, ну просто ні за що, додайте мені карми... :D :D :D
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я заслуговую на карму, тому, що деяякий час протрималася від залежності від комп"ютера і ЛФ.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ..тому що мені дуже зле від того, що я не з вами може хоч карма трохи додасть настрою
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я трохи..."ошеломльон"...такою зливою карми від Іспанки.. Дякую,Наталю...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ..... бо я вам такі речі розказую:shutup: , шо чоловік якби почитав то прикакошив мене, а так хоть карма зігріє.... не скупіться люди, мені би ше хоть так зо 95:o мала м-би тисічу..... а то вже ладна цифра .....
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Заслуговую, бо 1 травня зафільмував аж 70 форумлян під час "таємної форумівки" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=36119 а карму отримав тільки від 12-ти !
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... :shy: :shy: :shy: йой..та нема за що..то я просто замість того щоб диплом писати,дивлюсі фотки у "Покажи своє личко....":D :D :D :D :D
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... О, яка жара пішла! Тут що карму роздають?....Карму! Карму! Карму! Карму!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Молодець!! :y: По кармі бачу, що вже понад 80 сторінок переглянула Ти просто герой! А я буду завтра вранці переглядати ту тему, але буду шукати тільки тих, які зголосились на форумівку, на всіх часу не вистарчить П.С. Наталю, дякую за карму і до зустрічі!