Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... .... бо я знаю, що інтеграл від нуля до безмежності від деікс на ікс є розбіжним :shy:
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Якщо вдуматися,то в ній... В даному випадку вона(карма) символізує ставлення людей до тебе,до твоїх думок...
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я так не сказав би. У нас вона уже перетворилася на ще один відповідник кількості дописів, і до їх якості має дуже далеке відношення, десь таке ж саме, як чашечки над аватаром.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я мав на увазі трохи ширше значення... Це ж не суха статистика. Це і симпатія,і добре ставлення,і згода з твоєю думкою,і просто ствердження....
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... з дописів про значення карми: - ми з мамою хороші синоптики, ніколи не помиляємося в прогнозах - як це вам вдається? - коли хтось питає яка буде погода, вона каже буде дощ, я кажу - не буде і хтось з нас обов’язково правий (це я просто задумалася хто правий в даному випадку: Ромко чи Мартіні)
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Ось в таких гілках карма доречна http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=34458 а тут... піонєри , блін
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... ви помітили, що там практично кармою не бавляться, бо серйозна конкретна річ. а карма - то це ж все так... пустощі.
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Я заслуговую на карму, бо дуже хочеться, відсвяткувати перший тисячний кармічний ювілей. Уууууу.... Я дуже люблю свята!!!!
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... Мартіні вже писав, а себто не у темах кармозалежності(привітання наприклад).
Відповідь: Я заслуговую на карму, бо... А мені соромно одержувати карму....особливо за вітання:shy: і всілякі завки