Хочу осень, потом зиму, потом весну, потом лето. Не хочу ничего пропустить А посуду помыть - тоже важно. УВАЖЕНИЕ КАК ЛИЧНОСТИ.... Не доросла до таких желаний, когда хочу, чтобы помыли посуду - помоют. Это важнее...О своей личности с близкими даже рассуждать не могу - моей личности без них НЕТ.
Фараон/Мокбо от Ви і визнали, що два ніки - то одна особа. Для чого Вам треба було створювати ще один клон, коли на форумі є функція зміни ніку???
Только раздвоение ему на пользу не пошло - логика захромала ---------- Додано в 20:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- Влюбленность не есть повод или катализатор 1) проверки бдительности модераторов 2) мата
а у меня когда яркое солнце и нет зелени на деревьев. я плохо себя чувствую. светобоязнь плюс хуже переношу высокое атмосферное давление (которое при солнечной погоде) Так что я хочу пасмурности, но тепла. А зимы - НЕ солнечной и не холодной И чтоб весна побыстрее пришла
Хочу впіймати сонячний день, не вихідний, і відірватися до лісу з вишуканою Пані, яку не бачив протягом 5 років. І зварити їй на вогнищі гарячий глінтвейн з афродізіаками (це моя фішка на пікніках). Маю надії на п"ятницю. Бо наступного тижня - така проза - треба їхати на сервіс, робити антикор.
Я хочу каву з молоком. І я хочу в лазню. Я хочу вибігти з парної і стрибнути в холодний басейн. Я чорд забирай вже хочу спати.
хочу, щоб в мене не боліла голова... хоча б два дні на тиждень... вже втомилась від постійної напруги і головного болю...
Кохана, розумію...Нас врятував килимок Ляпко. Не рекламую їх, і не продаю) Сама здивована - але факт.
на превеликий жаль, при моєму діагнозі це не допоможе. ---------- Додано в 19:07 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ---------- Ви знаєте, я вже на стільки звикла до цього, що інколи навіть не помічаю. Але таки втомлює... Інколи злить. Дратує.
Існують різні думки щодо доцільності. Враховуючи мою любов до виїздів на природу і сіль на наших вулицях - зайвим не буде. Послідовно двома різними дінітролами, роблять офіціали, клуб схвалює.