Відповідь: я хочу... я не хочу Підтримую Маюнку про Львів, а заодно хочу, щоб у Лондоні була хороша погода!
Відповідь: я хочу... я не хочу Мені так соромно, але я навіть не знаю яка в нас погода за вікном :shy: 2 дні з дому не виходила.. І завтра теж не вийду.. Хочу частіше гуляти!
Відповідь: я хочу... я не хочу nirvanka, ну є в Вас інтернет?! Нашо зараз за вікно дивитисі?! 21 століття на дворі! Просто наберіт погоду в Гуглі - і все! Можна навіть на Сихові на 5 днів вперед погоду передбачити!
Відповідь: я хочу... я не хочу В мене є Мак! (тобто в чоловіка..) Ліва кніпочка на мишці і вилазить термометр і хмарки і все решта про погоду за вікном.. Але я не догадалась цим скористатись :shy:
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу, щоб всі всі наші мрії здійснювались. :o Хочу стати хорошою журналісткою.
Давно хотіла собачку.. Але то була скоріше фантазія, ніж реальне бажання. Навіть конкретно не віддавала переваги тій чи іншій породі.. А на днях зустріла на вулиці собачку, світлого лабрадорчика. Це була мить, я його (чи її) навіть не роздивилась, але ті очі, такі добрі очі ніяк не можу забути. Ну просто закохалась в цю собачку, тобто в породу. І дуже хочу завести лабрадорчика. Наразі тільки хочу, бо не дозволяють мені собачку завести.. Але так хочу, ну так хочу..