Відповідь: я хочу... я не хочу хочу їсти хочу додому хочу, щоб всі були здорові і не хворіли, особливо батьки! Додано через 42 секунди не хочу сидіти зараз на роботі! (болять очі від компа)
пишу вам упєрвой )) Хочу сидіти з коліжанками в „Ноєвому ковчезі” і дудлити пиво. А ще завжди хотіла знятися „ню” у крутого фотографа.:shy::shy: Не хочу, щоб старіли батьки. Не хочу зустрічати людей-маніпуляторів
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу в Карпати Хочу солодкого(ніззя,ніззя,ніззя) Хочу, щоб вдома цілодобово була гаряча вода,а то я вже задовбалася гріти воду виварками Хочу на море Хочу комп"ютерний стіл Хочу нову мобілку Ой,як я багато всього хочууууу.....
Відповідь: я хочу... я не хочу Зараз хочу спати! Довго спати!!!!!!! А зранку захочу кави...А потім ще щось...і так постійно... Додано через 1 хвилину Іспанко: мона, мона, мона!!! А мені: треба, треба, треба!!! :D :D :D
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу, щоб ввсе було справедливо...і щоб мене ніхто не обманював! Хочу, скоро родити здорову дитинку! Але хочу ще зараз з"їздити в Єгипет( бо потім пару років не вдасться...) Не хочу сидіти на роботі!!!!!!!!
Відповідь: я хочу... я не хочу I я хочу на море! хочу щоб був i час i грошi поїхати i до України, i на море i ще кудась ( в один рiк) ех...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу вечора п"ятниці, щоби попереду ВСІ вихідні... Хочу, щоби клавіатура сама розуміла, якою мовою я хочу писати...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу, щоб чоловік не вигадував собі проблеми і болячки. І без того проблем хватає..
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу: Спати... Щоб в добі було хоча б 36 годин (нічого не встигаю) Не хочу: Сидіти вдома... Сваритись з близькими
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу п"ятницю - щоб здихатись вступного іспиту на магістратуру, хочу бути до нього готовою і не боятись його. не хочу цього іспиту - бо ще не готова і все одно цілком готова не буду. це Нереально. хочу до Львова,швидше, не за 10 днів, а прямо зараз.
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу в Париж хочу купити собі величезний чупачупс за 130 гривень хочу шоколаду хочу драйву хочу в Карпати в Лавочне Хочу на море Хочу на річку Хочу машину Хочу хочу хочу хочу щось
Відповідь: я хочу... я не хочу А я хочу в Україну. Просто посидіти в хорошій компанії за пляшкою хорошого пива(а не цієї американської.....) і поговорити.