Відповідь: я хочу... я не хочу Хотіла, щоб закінчилась зима...ніби воно так і є, Хотіла весни... за вікном Хотіла тепла...є, бо весна Тепер хочу......... прогулянок по ночах з Коханим От тепер...... так не хочу вчитися....!!!
Відповідь: я хочу... я не хочу В меня гаишники похоже уже влюбились... Если два раза в день не остановят - считай день пропал Хочу чтоб они меня разлюбили в срочном порядке. Или набрали в свои "стройные" ряды побольше женщин.
Відповідь: я хочу... я не хочу А може вони "нетієї" орієнтації? Бо мого Коханого постійно зупиняють біля університету...тепер він десятою дорогою обїжджає їх
Відповідь: я хочу... я не хочу Да нет, ориентируются они чётко - на деньги... Похоже что рисованные портреты исторических личностей их возбуждают неимоверно.
Відповідь: я хочу... я не хочу не хочу йти прибирати хочу ще трохи на ЛФ посидіти, але доця по клавіатурі руками стукає, чим би то її іншим зацікавити...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу повернутися на чотири роки назад, хочаб на кілька годин. Хоча добре розумію, що це не реально. А так хочеться.
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу щоб мій синочок нарешті був здоровенький! Не хочу завтра здавати звіт з практики!
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу на пляж, хочу вміти виключати мозок - так щоб ні про що не думати.
Відповідь: я хочу... я не хочу Маюноко! о 1-й ночі?! На пляж? Подумайте, там же зараз холодно... Я спати хочу. (і піду, добраніч)