Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу щоб моє маленьке сонечко було завжди здоровенько і росло нам на радість!!!
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу, щоб 6 пар завтра пройшли швидко. хочу, щоб у бабусі нічого не боліло.
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу, щоб усі були здорові!!! Чому усі хворіють.... Здоровя-це основне!
Відповідь: я хочу... я не хочу А у вас що? В мене температура, горло болить і ніс заклало. Як лікуєтесь, а то мені нічого не допомагає
Відповідь: я хочу... я не хочу у мене голова стала якась важка, нежить починається, пчихаю і, здається, температура. І то всьо на роботі.. Куплю собі колдрекс у таблетках і амізон. разом вони краще взаємодіють. Йой, то ж гілка про хотіння і нехотіння... Хочу тепла...
Відповідь: я хочу... я не хочу Може якщо я 100 разів повторю, що хочу бути здорова і близькі здорові... може здійсниться!? Тож тримайтесь! хочу бути здорова,хочу бути здорова ,хочу бути здорова ,хочу бути здорова ,хочу бути здорова ,хочу бути здорова ,хочу бути здорова ...:8:
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу бути бадьорою, бо зараз засну прямо за робочим столом, хочу не кашляти, а то вже 3 тиждень гавкаю, як собака, хочу шоб було тепло ы шоб я собы купила новы туфлі, хочу нові парфуми Calvin Klein Euforia (рожеві, ті свіжі), а ше хочу піти зараз додому і лягти спати, а встати як вже все буде як я хочу
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу Надійці подарувати хусточку, щоб витерла сльози і змінила депресивний аватар .