Відповідь: я хочу... я не хочу тим більше що вона (весна) вже фактично і теоретично настала.....:cowboy:
Відповідь: я хочу... я не хочу Навіщо? (А я хочу, щоб під нами не було людей і можна було б товктись і нікого не турбувати.. Добре жилось на 1му поверсі.. Ех..)
Відповідь: я хочу... я не хочу Бо мій малий неправильно до 21 рахує. 10, 11, 12, ... мам, а де 13? 14, 15,... :D:D:D
Відповідь: я хочу... я не хочу Лілю що в Канаді (закордонами) серйозно немає 13 поверху? я думав то жарт.
Відповідь: я хочу... я не хочу я так і не зміг пояснити своєму вуйкові з Польщі чому я не вчився в 4-му класі і закінчив 11 клас у 10-ти річці. Парадоксально.
Відповідь: я хочу... я не хочу і я вчилася... а в мого малого є таке хобі пиатти всіх чим вчилися вони в 4 класі... і коли хтось каже, що ні, то він мене довбе чому:D
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу, щоб закінчилось сьогодні. не хочу робити те, про що мене сьогодні просять
Відповідь: я хочу... я не хочу Ну ось і натяк на спільні прогулянки. А Маюнка - класна дівчинка ! Ромко не дасть збрехати !
Відповідь: я хочу... я не хочу ой, ну що вже найбільш завстидана - то точно. а до Львова хочу і приїду. травневі свята не за горами
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу позбавитись проблем зі здоровям Хочу, щоб усі рідні, дорогі мені люди були здорові...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу схуднути!!!! Хочу, щоб мене перестав боліти живіт!! Хочу,щоб хтось написав за мене магістерську роботу(ггг,наївна) Хочу,щоб мої учні стали чемнішими і вихованішими Хочу виграти зі своєю командою кубок Львова ХОЧУ КОХАТИ І БУТИ КОХАНОЮ!:shy: :shy: :shy: :shy: