Відповідь: я хочу... я не хочу "хочеш бальшой, но чістай любві"?.. ... "тогда пріхаді, как стємнєєт, на сєнавал"...
Відповідь: я хочу... я не хочу :radist: то був натяк-ЛЮДИ КАРМУ СЮДИ!!!! ГГГГГггг хочу... щоб перестало боліти коліно! во!
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу , щоб хтось написав хороший підручник з податкового права , а ще щоб кодифікували нормативні акти у цій галузі. хочу написати підручник із гармонізації українського законодавства з нормами міжнародного права. не хочу, щоб за вікном переставав весняний дощик - хочу слухати його музику всю ніч...
Відповідь: я хочу... я не хочу ХОЧУ ГРАТИ КАРМЕН!!!! ВЖЕ!!!!!!!!!!!! (а не захара беркута...квіточку...дівчинку...зайчика..бе-е-е-е)
Відповідь: я хочу... я не хочу чудовий твір - один з перших,який мене дійсно вразив і спонукали читати більше
Відповідь: я хочу... я не хочу ХОЧУ ВЕСНУ!!! зеленої травички і весняних свят побільше (8 березня, 1 квітня, День матері...і т.д.):rolleyes:
Відповідь: я хочу... я не хочу захцянки... Я якраз слухала сесю оперу в суботу... lulu, грай Кармен! Додано через 4 хвилини О!! Файно! На 8 Березня принесуть цвіти і подарунок, 1 Квітня скажуть віддати а на День Матері опять подарують. :shy: І шо Маруська вреднюча, чи як? :p
Відповідь: я хочу... я не хочу І в тебе також? А я хочу, аби після того, як сьомий раз цієї зими захворіла, вже для мене хвороби закінчилися...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу Сонця!!! ... крики котяр під вікном... романтика Не хочу дощу... що зараз за вікном!
Відповідь: я хочу... я не хочу ну в мене є підозри...що я "догралася" гггггг та нє-вже болить зовсім-зовсім трішки (але інше коліно!!!!!) то так є а шо валандаюся по хаті - нікуди не йду :radist: -кави нема -але як то ДОБРЕ НІКУДИ НЕ ЙТИ!!!! :radist: -ЯКБИ ЩЕ БУЛА КАВА...:cowboy: