Відповідь: я хочу... я не хочу а я хочу, щоб у мене перстала боліти голова хочу, щоб скоріше настав вечір, і я вже дивилась балет в оперному театрі... як же голова болить!жах
Відповідь: я хочу... я не хочу ТИСК? Попробуйте чорну каву з великою кількістю цукру або коньяк з цитриною. Хочу щоб сонечко і надалі світило хочу зустріти давнього друга, бо давно не бачились.
Відповідь: я хочу... я не хочу все,що я хочу це щоб всі навколо завжди були щасливі та усміхнені..А нехочу щоб хтось відчував моральний біль,тугу,страждання..ненавиджу це..
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу погуляти по Львову з гарною дівчинкою. наступене ніяк не стосується попереднього бажання хочу бути строгим, надійним і здогадливим батьком.
Відповідь: я хочу... я не хочу і я хочу погуляти по Львову. наступне цілком стосується попереднього бажання: хочу весну.
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу доробити ремонт i переїхати у свою хату!!!! Хочу додому, до масi своєї
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу щоб нам нарешті дали зарплату не хочу бути в боргах хочу накупити і понапереписувати нових фільмів не хочу не могти купити новий номер кінодайджестіа бо продавчиня того кіоску на мене вже як на ідіотку дивиться...ггггг
Відповідь: я хочу... я не хочу Alias, будьте подружкою, приберіть той допис... а то ще моя ясочка ненароком прочитає, пиляти почне... Вам тото треба?!
Відповідь: я хочу... я не хочу так Ви їй замість компа запропонуйте тортика спекти, щоб не було часу заглянути в цю гілку ))
Відповідь: я хочу... я не хочу хочу тортика чи чогось солоденького. хочу в Карпати, хочу там нікого не знати, щоб у мене була кімната з ліжком і тумбою, в якій я складу купу книг, які буду читати, коли темнітиме, і тепла ковдра, а з ранку і до вечора гуляти по горах і фотографувати іноді. хочу, щоб мені нарешті в найближчі дні три вдалось зробити те, що я задумала... не хочу морозів.