як би то нефайно звучало, але хочу поїхати у відрядження нарешті з Львова... депресія... не можу дивитись на ті вулиці, хочу побільше роботи... хочу багато грошей щоб повернутись назад у Львів... знайти нових друзів, не таких як колись були...
А я хочу,щоб той пісяльник,жи пісяв нині в моєму під'їзді,після мого копанця не втратив здатності пісяти,а пішов пісяти під двері тих человіколюбців,що кілька днів дикими криками протестують проти встановлення в під'їзді броньованих дверей з домофоном. Я розумію їх милосердя до власників переповнених сечових міхурів...але нехай внизу напишут табличку:"ПІСЯТИ ЛИШЕ ПІД ДВЕРІ КВАРТИРИ №(такий-то)"
Хочу розміренності в житті, а то зараз так все насичено, така круговерть, нічого не встигаю, приходиться в ночі працювати. Не хочу одноманітності, холодів.
Хочу підробіток. Бажано постійний. Бо з тим "покращанням"......... щось перекладів більше нікому не потрібно... а економістів - тим більше.
Бачу всім нестача грошей Та й мені теж..... Бажаю всім побільше грошей, а точніше можливостей для їх заробляння.
Сижу і весь день хочу оселедця під шубою... Якщо мене память не зраджує, я останній раз його їла 2 роки тому на Новий Рік (певне тому і хочу...) Піду після роботи куплю потрібних складників і "відведу душу" Рецепт з інтернету роздрукувала на всякий випадок, щоб нічого не забути Ще 1,10 години до кінця робочого дня...вже не можу на місці всидіти
Згадую себе десь півтора роки тому, за цей час, що пройшов отримав все що тоді хотів і навіть набагато більше, а краще якось не стало... точніше ззовні стало краще, а в середині гірше... А зараз вже навіть не знаю чого хочу, така каша в голові, заплутався...
как показывает практика - если в день отсылать по 20 резюме, то откликнуться только 4-5 - а если разослать 200- то можно найти работку) значит вы еще не отослали туда, куда нужно! ---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ---------- желания придут сами собой! вот только недавно мялась с тем же вопросом и ту на обложке журнала увидела колечко картье обручальное - и поняла, что хочу только такие, а вчера в инете у видела плазму с диагональю 150 см! если любимый человек рядом - то все будет хорошо и все случится и захочется! всему вое время!
А куди треба було? Відсилала на всі можливі вакансії - від пакувальника на фабрику до директора філії (не смійтесь тільки, там у вимаганнях було лише "порядність" ). А в результаті робота знайшлась по знайомству - працюю на чоловікового клієнта