Хочу,шоб пилесос сам попилисосив, а борщ сам доварився.... Таке плету,таке плету....аж самій встидно..)))))):
Завтра мою свекруху кладуть до лікарні,хочу,щоб там все було добре.... І щоб люди взагалі не хворіли.
Шо то є..... В мене ціла купа лежить , а там і сорочки і штани і постіль і малого всяка всячина і мого достатньо, а ще літнього повно(ото думаю чи то літнє прасувати ,чи вже ні)але звикла шоб в шафі все було попрасоване......ото сиджу над тим і думку гадаю,якби то хтось попрасував,не люблю двох речех,..пилесосити і прасувати...люблю прати...закинула в пралку ...і так файно перу,аж сил немає...
не люблю посуд складати, люблю готувати не хочу ніц робити цілий тижденб і не буду ще тиждень) якась не то шо депресія. просто морально вбита. самотність мабуть призводить до такої глобальної апатії. всерівно в чому вдягнена, як виглядаю. навіть вчитись нормально не можу. хоч знаю, що треба..хочу до Львова((
Як добре, що в мене зараз нема ні праски, ні порохотяга, ні пралки Але хочю то все, бо іноді припікає і вкрай треба.
хочу, щоб хтось прийшов і відсканував мені книжку з англійської..я її вже другий день сканую і лише на 95 сторінці, ще 195 залишилось
Хочу, щоб на роботі хтось накінець-то додумався купити цукор! Сама багато його не п'ю (пів ложечки на нармальне горнятко), але ж все таки як бракує тих пів ложечки у запашному горнятку кави з молоком...вже другий день!
Також таке хочу!!!! Дуже!!! Бо маю дуже великий будинок і щось останнім часом все менше часу маю щоб кругом пропилососити. ---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- Гарно чоловіка попросіть. ---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- О, і ще хочу щоб хтось перепрасував ту купу білизни і сорочок, що попрала