Я,щось не зрозуміла натяку...Це Ви ,про що? Я,шо така погана?Чи Що? А!!!!!!може дійсно заааабагато на форумі тусуюсь....
Є така порада від народних цілителів: "Якщо раптом виникає бажання працювати -треба трохи полежати, і воно обовязково пройде"
Так,то просто нерви перенапружені. Буває...навіть в мене часом таке бажання з'являється...вип'ю кавці,перекурю...проходить...
Хочу рибу(свіжу).запечену у фользі на вогні в лісі.А-а-а-х,аж димком понесло,відій шо треба так і зробити після Паски.
Хочу сказати "дякую" тому, хто у правому верхньому кутику ЛФ розмістив такого позитивного ведмедика, який тримає квіточки з написом "Вітаємо з днем матері". Дуже добрий місьо - так файно пасує :girl_claping: до сьогоднішнього Дня матері! Дякі, Мартіні.
хочу назбирати багато грошей і поїхати в Африку...А там сидіти на березі Атлантичного океану і мріяти про морозиво...дуже-дуже хочу...
Хочу щоб одна гарна людина не ображалася на мене за одне недорозуміння , що сталося не з мого відома.
хм, а я хочу на берег моря (океану чи на безлюдний острів) хоча б на тиждень)) (хтось вже таке писав, але я теж хочу ) не хочу холоду, хочу щоб далі було літо, а не зима!