Відповідь: я хочу... я не хочу Щось мене остаточно на ретро потягнуло... Что это такое? Просто жуть! Жуть! Жуть! Не уснуть мне снова, не уснуть. Как весною горная река-а, Музыка грохочет с потолка! Эй, вы, там, наверху! От вас опять спасенья нет! Не могу больше слушать я этот ваш кордебалет! Эй, вы, там, наверху! Не топочите, как слоны, От себя отдохните, ну дайте, дайте тишины! Ну, что такое, что за тарарам-рам-рам?! Ну, как не стыдно, как не стыдно вам? Сколько можно петь и танцевать, а? Завтра полседьмого мне вставать! Эй, вы, там, наверху! В последний раз я вас прошу! Позвоню, ой, позвоню — все участковому скажу! Эй, вы, там, наверху! Испила чашу я до дна, Есть предел моим мукам, Все знают — в гневе я страшна! Ну, что это такое, стыд и срам! Быстро расходитесь по домам! Все им куролесить-колесить! Нет, чтоб меня в гости пригласить! Эй, вы, там, наверху! Я приглашения не жду, Если я так решила, сама я к вам сейчас приду. Эй, вы, там, наверху! Ну, раз у вас потехе час, Поднимусь, ух, поднимусь, ну, чем, ну, чем я хуже вас?! Соррі,але то напівофтоп...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочy, щоб між людьми завжди бyло взаєморозyміння, щоб українці піднялися на щабель вище y своємy культурному розвитку (бо так часто доводиться зустрічати хамів, нездар і т.д.). Хочy ще однy сесію після цієї (бо правдy кажyть, що сесія - то канікули з перервами на екзамени). Хочу покупатися в теплому ставкy і позагорати під палючим сонцем.
Відповідь: я хочу... я не хочу А я хочу припасти до грудей мого коханого і слухати як б"ється його серце.. хочу щоб мої батьки мали змогу поїхати у Трускавець відпочити і підлікуватись. хочу щоб Наталка знайшла собі хлопця
Відповідь: я хочу... я не хочу Я хочу, щоб був мир на землі і в серцях людей!!! Отже не хочу війн....
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочy щоб по TV перестали показувати серіали та американські бойовики. Додано через 4 години 16 хвилин Хочу побувати в Iндії та Тибеті.
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу сидiти дома i бавитись з моєю донечкою, а не сидiти в смердючому офiсi i вдавати що весь їхнiй корпоративний bull shit менi такий цiкавий i близький до серця. Додано через 1 хвилину Хочу щоб дiтоньки ВСI були здоровi!
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу власну квартиру, хочу жити у Львові, хочу дітей, хочу жовте феррарі Не хочу бути в розлуці з чоловіком. Не хочу мати нестачу грошей. Хочу, щоб все, що я хочу, стало реальністю!!
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу дороги у Львові і області, щоб жовтим Феррарі їздити можна було...
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу додому, закутатися в свою теплу ковдрочку і солодо поспати. Не хочу сидіти і цьому нудному офісі, слухати пірлікання телефонів, посміхатися всяким дядькам і дивитися на той мокрий сніг за вікном...
Відповідь: я хочу... я не хочу Я хочу в ванну... бажано з Коханим... пелюстки троянд... Ах... Не хочу такої погоди... ХОЧУ ВЕСНИ!!!
Відповідь: я хочу... я не хочу Хочу в Карпати з палатками...природа і ми... ніякої цивілізації... Не хочу сумувати... Додано через 34 секунди :D:D:D:D і я... хочу до свого.... та він на роботі