О!!!!!!!!!! Ромко !!!!!!!!!!То вже виглядає на дуууууууууже шикарне життя Я теж так хочу,ну дууууууже хочу!!!!!!!!!!!!!! Мені не треба ні Кіпру ні шніпру і.т.д.,ні бриліантів ні шуб ні дооорогих машин,я можу на пежо і в тісній квартирі і в секонді...................тільки б ,ну Ви знаєте................
І в мене хотячка на українські продукти.. Хочу пельмені, домашні.. Хочу вареники, теж домашні, зі сметанкою і цибулькою.. Хочу голубці з рису, і їсти їх так, по своєму, розгортаючи і виїдаючи серединку, відкладаючи капусту на бік, або перекладаючи комусь на тарілку
А мені недавно згадався парк піля аеропорту весною, там завжди під березами багато баночок стояло і люди сік спускали. В нас ще денеде можна купити великий трьохлітровий слоїк того соку, а тут про "сік з дерева" і не чули Захотілось того соку Минулого року спустила пів майонезної баночки ( бо нетерплячка була, щоб вже його випити) Хтось колись спускав березовий сік і чи щось з ним ще треба робити крім того як процідити від того, що нападає з дерева?
Бажання то саме головне,як програмування на позитив,чи негатив................ Головне завжди хотіти чогось,когось...........Мати мету і йти до неї попри перепони.......... Я маю мету,але не йду до неї............... І тому хочу дочекатись піку ..................коли буде найбільше емоцій,бажань для її досягнення.
Та на трохи терпкувату підкислену водичку схоже.Мамина коліжанка приносила, її чоловік збирав той сік.Приємний, взагазі смак.
хочу здійснення одного бажання щодо реалізації своїх знань на ділі...як це було б класно... і хочу, щоб доба мала більше, ніж 24 години і ще хочу лягати раніше спати, а ніяк не виходить - вже звикла до нічного режиму, а звичка - страшна сила а ще хочу, щоб всі рідні були здорові і їх нічого не боліло і хочу, щоб весна нарешті прийшла капець, що ж я стільки всього хочу сьогодні - треба піти купити губозакатуючу машинку, певно
Як купиш, адресу скажеш? А я хочу, щоб нарешті було меше розмов про політику, Януковича на ЛФ.Дістало! Хочу тюльпанів..рожевих, білих, жовтих..
Сестра?! (Як варіант - доня?!) Перефраз Булгакова "О боги, боги...Ні на ДП, ні на ЛФ нема мені спокою..." Власний форум вже відкрити, чи що...
Це для васЮпо спец заказу ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- Ціле море тюльпанів,хотіла б я там опинитись.ЛЯПОТА
Хочу, щоб мені приснився сон-порада, що робити далі. Бо якесь таке становище, ніби, стоїш на роздоріжжі і маєш декілька варіантів куди піти, а куди саме варто піти, ніхто сказати не може...а я заплуталась .................. З одного боку, це дуже класно мати право вибору в своєму житті, а не бути просто гвинтиком в руках іншої людини, але зараз...важко...хочу підказку в житті, як дають в грі, хоча б 50/50.