У мене буде ДН..і мені "стукне" 20 років),..а ще я маю бути в цей час у Львові, але перд цим До мене приїдуть зі Львова. nirvanka, а мені подобається як von Philip de Conopel перекручує мій нік
Я страшно, не человечески просто хочу на свежий воздух. Мне срочно нужна улица и погулять Но окружающие живые создания прочно держат меня в заложницах, чтобы лечить всякой гадостью... Спробуй заячий помет! Он -- ядреный! Он проймет! И куды целебней меду, Хоть по вкусу и не мед. (с) Филатов
я хочу накінець зрозуміти чого ж я хочу....розібратися з своїми думками, які в хаотичній послідовності блукають у моїй підсвідомості...
Мдя.. то сі каже: - Шось хочу,а кого не знаю... Бувають моменти,що мене аж верне...від свіжого лісового повітря... Так хочеться часом..свіжий запах каніфолі і флюсу... Або спертий дух складу...з роз’ємами і різними р/деталями..або...та,карочє...
Я вже кілька разів хочу у Відень А ще хочу, щоб перестали появлятися смайли з табличками :off: Тільки маєш надію почитати щось цікавеньке, а замість відповідей купа смайлів
Так хочу завтра написати у "Незвичний День"! Та вже би і сьогодні написала, але то тільки завтра він може стати незвичним, а може і не стати... Але всеж таки мрії збуваються, нє?
написала! Всеж таки збуваються! тільки не всі відразу але то певне так має бути, бо якби так все відразу то би попа склеїлась, нє?