Аааа... :girl_cray: хочу філіжаночку кавці в ліжко подану... П.С. Подумала Оксана і почалапала на кухню заварювати собі каву :girl_in_dreams:
А комп коло Вас спить? А хто з вас першим прокидається? Може програмку яку в нього запхати, щоби каву заварював і через юсбішку наливав!
Тягнуть куліжанки на диско-пляски, а я щось не можу вирішити хочу я чи не хочу Але так як "аппетит приходит во время еды", то певне всеж таки поїду :dance2:
Ярику, можливо навпаки - я хочу знати все, бо не хочу, щоб на мені возили воду і вішали лапшу на вуха, надіючись, що я повірю і поведусь..
Я хочу, щоб літо ще не закінчувалося. Це не для відпочинку (він мені і так не світить в цьому році), просто ще стільки всього запланованого не зроблено. Встигнути б... Не хочу бачити на ЛФ напис 'Літо скінчилося, піонертабір закрили'. Взимку це не дивно було читати, а зараз, в розпал літа, це нагадування мені ну ніяк не підходить.
і я! І ще не хочу зараз йти з відра вишень косточки витягувати Але треба з чогось вино на зиму зробити, тож прийдеться І дуже-дуже хочу гарної погоди на вихідні бо берем завтра з ранку намет і їдем на озеро Мали їхати вже сьогодні вечером, але треба ще дещо в дома зробити (між іншим перебрати вишні...)
Угу, колись у когось пробувала таке домашнє і дуже сподобалось, тому в тому році так як винограду мало, а вишень багато буде вишневе вино а ще вишнева наливка П.С. щоб не офтопити, хочу щоб комарі вже нарешті позалазили в берлоги, запали в зимовий сон і ПЕРЕСТАЛИ КУСАТИСЬ!
Не хочу болю... Не хочу напруги... Не хочу отого очікування найгіршого..Не хочу отого постійного відчуття провини....що не все зробив для...Хочу,щоб нарешті тому прийшов кінець...байдуже який...хочу спокою...
Хочу назад в Рибаківку.Хочу продовження такого чудового відпочинку... Хочу,щоб здійснилася найзаповітніша мрія..Хочу не відчувати болю від розчарувань і від того,що тебе відштовхують..Хочу більше ніколи не чути образливих слів і кпинів із уст людини,яку колись любила...