А я би теж обернулась і сказала, що не полька.... щоб не думали собі... до речі, раз була на концерті в Польщі(невеличкому), то дійсно побачила двох симпатичних.. чи то більше доглянутих дівчат.. то вони були такі геройки, ніби вже всьо- красивіше не буває
Поляки.. Щось про Англію говорили.. А я завстидалась.. :shy: -- Хотіла фруктів. Накупила трускавок, черешень - буде розгрузочний день (правда і цукерок пару купила.. :shy
Хочу душевного спокою, хочу щоб всі були здорові, хочу не думати про погане, хочу не не боятися місцевиз дзвінків....
Хочу... щоб моя маська не злилась на мене невідомо чого... А не хочу... щоб мама далі від вологості страждала кашлем. Блін... на морі все було супер, а тепер... все по новій...
Я хочу - не здійснилось... вже знаю причину і тепер... я не хочу більше чути такого, що я почула... Я хочу спокою, навіть якщо я буду сама... я прорвусь, не вперше...
так... давненько я тут не була.. попереднє моє хочу майже все збулось.. значить .. що я хочу... о... знаю.!!! Я ХОЧУ стати володаркою серця он того цікавого молодого чоловіка блін... він знову повернувся до мене спиною! а цього я вже НЕ хочу)))
замучилася з тими всякими роботами...НЕ ХОЧУ працювати...Хочу нарешті зробити новосілля, хочу багато гостей, хочу багато-багато смачного всякого наготувати...Хочу спекти торт, а не маю часу.
Хочу халви!!! Нашої халви...соняшникової... пришліть хто небудь бандерольку, а? ______________________________________________________ а не хочу я обривати порічку та вишні а прийдеться...