я хочу... я не хочу

Discussion in 'Всяке різне' started by lotr_an, Jan 28, 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хочу сісти на трійку (трамвай), доїхати до Сахарова, дочалапати вгору до в.С.Бандери, пройтись через головний корпус політеха по лівій стороні, зайти в кормушку, піднятись на третій поверх, постояти в черзі, купити тістечко "Повітряне" за 97 копійок навіть якщо воно вже подорожчало, і повільно-преповільно смакуючи ним поласувати :). Подумати "А кіко того життя" і купити ще одне :)))
    Давно вже так не чекала першого вересня, як зараз.. Раніше не хотіла починати навчання, а зараз хочу, щоб відкрили кормушку!! :)))
    (до Львова хочу то само собою :) і як приїду, то обов'язково зайду на тістечко!!!)

2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хочу вишневого соку...не хочу за ним йти в магазин...

• Подобається Подобається x 1
  3. Blade

Blade Member

Обжорство - гріх.Будьте обережними зі своїми бажаннями!:hi:

А я хочу,щоб дерева були зеленими,зеленими,а ріки чистими,чистими,а повітря свіже,а люди добродушними і побожними.

А дисколазера не хочеш?:bad:

Last edited by a moderator: Jun 23, 2009
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

а нащо воно мені????

5. Blade

Blade Member

Аби було!:)

6. terrible

terrible Well-Known Member

;)а проносного та снодійного одночасно не бажаете? :))) а просто щоб було!(с)
    :))) чисто заради досліду

• Подобається Подобається x 2
  7. Blade

Blade Member

Прошу вибачення за таке повідомлення(в думках звучало як жарт,а получилось образливо)

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От же ж, Blade (не матюк!!!)...
    Ви наших дівчат, тойво... (не нік), не ображайте...
    Будьте обережними зі своїми жартами! :hi:

9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Я хочу втекти в космос від проблем, а повернувшись сюди, не хочу щоб вони мене знайшли...:)))
    Чи таке можливо?:crazy:

І пива хочу, "Чернігівського", але не хочу за ним йти :) (а послати за пивасиком нема кого..."абідна")

Last edited: Jun 24, 2009
  10. terrible

terrible Well-Known Member

дві години пейнтболу... приповз додому... хочеться в душ... хочеться ще пива... хочеться залягти на ліжко і не вставати принаймні до вечора... і ще дечого хочеться, але не скажу чого:blush:. певен що з людиною, яка зазирає через плече зараз, погляди різняться:mocking:

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мій знайомий, коли вернувся додому після пейнтболу, то дуже хотів хавати. Ми якраз з його дівчиною там сиділи, ну я і питаю - що, так зголоднів від того, що набігався? А він відповідає - та ні, закусити треба :))) Казав, що деякі хлопці прямо на полі бою заснули :)))

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Як я хочу зараз свіжого , прохолодного повітря , можна навівть похмурого неба з важкими , чорними хмарами і дощем..осіннім..затяжним....Спека...:suicide:

13. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:girl_cray:І я... і я такого хочу...А то в нас ніби й нахмарилось...але можна зваритись:girl_devil: зараз ще раз їду в центр... з тими маршрутками...:diablo:слів нема:ireful1:

14. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

А я хочу двічі або тричі, і шкодую, що не хотів вчора...

15. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Це мов з того анекдоту:
    - Что-то вы очень плохо виглядите, товарищи...
    - Ну так, нам бы чайку иль хлебушка малость ((
    - Нет, вам нужен отдых, товарищи! Спать, только спать!!!

16. Mona

Mona Member

:good:
    Я теж так часто шкодую про те, що не хотіла...

17. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Після теми: "Пиво..." хочеться пива і тараньки.

18. victorys

victorys позитивчик :)

...та не кажіть...:yes:

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Хочу, щоб зустрічні люди на вулиці не думали, що я полячка.. А то недавно іду по вулиці, ну там платтячко коротке, босоніжки +10 см (літо все таки!!).. І чую за спиною від хлопців, які витріщались на мене: "я ж тобі казав, що і серед полячок ладні бувають".. А мені так хотілось обернутись і сказати - а я українка :girl_blum:

20. victorys

victorys позитивчик :)

Нірванко, в мене таке теж було, :haha: так я відвернулась і сказала, що я не полька (не уточнюючи країни походження) Хлопи здається більше не відзивались :)))

а де твій аватар? :)