Хочу сісти на трійку (трамвай), доїхати до Сахарова, дочалапати вгору до в.С.Бандери, пройтись через головний корпус політеха по лівій стороні, зайти в кормушку, піднятись на третій поверх, постояти в черзі, купити тістечко "Повітряне" за 97 копійок навіть якщо воно вже подорожчало, і повільно-преповільно смакуючи ним поласувати . Подумати "А кіко того життя" і купити ще одне Давно вже так не чекала першого вересня, як зараз.. Раніше не хотіла починати навчання, а зараз хочу, щоб відкрили кормушку!! (до Львова хочу то само собою і як приїду, то обов'язково зайду на тістечко!!!)
Обжорство - гріх.Будьте обережними зі своїми бажаннями! А я хочу,щоб дерева були зеленими,зеленими,а ріки чистими,чистими,а повітря свіже,а люди добродушними і побожними. А дисколазера не хочеш?
От же ж, Blade (не матюк!!!)... Ви наших дівчат, тойво... (не нік), не ображайте... Будьте обережними зі своїми жартами!
Я хочу втекти в космос від проблем, а повернувшись сюди, не хочу щоб вони мене знайшли... Чи таке можливо? І пива хочу, "Чернігівського", але не хочу за ним йти (а послати за пивасиком нема кого..."абідна")
дві години пейнтболу... приповз додому... хочеться в душ... хочеться ще пива... хочеться залягти на ліжко і не вставати принаймні до вечора... і ще дечого хочеться, але не скажу чого. певен що з людиною, яка зазирає через плече зараз, погляди різняться
А мій знайомий, коли вернувся додому після пейнтболу, то дуже хотів хавати. Ми якраз з його дівчиною там сиділи, ну я і питаю - що, так зголоднів від того, що набігався? А він відповідає - та ні, закусити треба Казав, що деякі хлопці прямо на полі бою заснули
Як я хочу зараз свіжого , прохолодного повітря , можна навівть похмурого неба з важкими , чорними хмарами і дощем..осіннім..затяжним....Спека...
:girl_cray:І я... і я такого хочу...А то в нас ніби й нахмарилось...але можна зваритись:girl_devil: зараз ще раз їду в центр... з тими маршрутками...:слів нема
Це мов з того анекдоту: - Что-то вы очень плохо виглядите, товарищи... - Ну так, нам бы чайку иль хлебушка малость (( - Нет, вам нужен отдых, товарищи! Спать, только спать!!!
Хочу, щоб зустрічні люди на вулиці не думали, що я полячка.. А то недавно іду по вулиці, ну там платтячко коротке, босоніжки +10 см (літо все таки!!).. І чую за спиною від хлопців, які витріщались на мене: "я ж тобі казав, що і серед полячок ладні бувають".. А мені так хотілось обернутись і сказати - а я українка :girl_blum:
Нірванко, в мене таке теж було, так я відвернулась і сказала, що я не полька (не уточнюючи країни походження) Хлопи здається більше не відзивались