Хочу схуднути... Хочу повернутися на 18 років назад... Хоча б на годинку... Хоча ні, то замало... На дві-три... А тоді можна і повернутися... Ну хоча б на півгодинки! Але найбільше хочу, щоб донечка була здорова, Господи!.. А то зараз мені гірше всіх... Але то вже в іншу гілку...
Хочу, щоб щось таки радикально змінилося в мому житті...може самій за то взятися, а не чекати манни небесної...
хочу посидіти собі десь в куточку з великою ложкою і банкою червоної ікри, ну або чорної... і можна без хліба
Ооо, я вже перестала заходити в свій улюблений рибний магазин, бо там на мене так жалібно дивляться баночки з ікрою.. А мій організм починає кричати "Хочю ікру!!!", а очі кривляться від цін.. Ех..
я теж хочу пошвидше екзамени здати. Хотілось би щоб менше 10 не було, а то було б прикро стільки років вчитись і погано здати.
Хочу до Львова! Хочу миру в хаті! Хочу аби мені хтось поприбирав те що насмітила арава домашнього люду! Таки найбільше хочу до Львова, бо ковбаса, чорний хліб, оселедець і ікра ложкою у мене вже є.
Хочу нарешті відходити ту практику, і залишитись працювати в податковій! Дуже - дуже хочу!... Не хочу більше ні на сикунду залишатись без комп"ютера і нету!
Я хочу: 1. чтобы песни звучали, чтоб вином наполнялся бокал. (с) 2. чтоб побольше на форум писали, ну а я бы все это читал. А то как то тихо на ЛФ.
А я хочу хоч тиждень пролежати в ліжку,а потім поїхати у Карпати(давно там не була),а потім на море(хоч раз побачити).А потім зустріти свою найсправжнісічку другу половинку,і з нею ніколи не розлучатись А не хочу кожного дня ходити на роботу,на якій дуже скучно-тільки нет,але повірте і він надоїдає!!!
ха,! використовуйте час для себе- читайте книжки, вчіть ленгвідж...фотошоп чи те, що вас цікавить найбільше а робота... повірте десь в більшій , десь в меншій мірі є монотонною, тому набридає!
Вже і книжки читала,і вишивала,фільми онлайни дивилась,ще трхи почну вязати. фотошопом також займалась.Вже просто тупо СКУЧНО