Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. Arika

Arika Well-Known Member

:))
    Асексуа́льность — определение или самоопределение людей, которые не испытывают или испытывают слабое половое влечение.
    Асексуальность и антисексуальность,как мировоззрение?))
    [FONT=Arial,Helvetica][SIZE=+1][/SIZE][/FONT]
    Они избегают поцелуев, объятий, ласк и даже прикосновений [1]. Они утверждают, что "секс - разновидность наркомании", а любая телесная близость приводит к тому, что "Hизменные инстинкты ставятся выше разума, человек - мыслящая личность, разумное существо - превращается в примитивное животное" [2]. По некоторым данным [1] в мире их уже более 7 миллионов человек. Асексуалы и антисексуалы. В Нью-Йорке, Чикаго и Сан-Франциско как на дрожжах растут организации анонимных асексуалов, в Англии недавно создан элитный клуб, членами которого могут стать только богатые семейные пары, отказавшиеся от секса более 5 лет назад, во Франции скоро должна открыться первая сеть тематических кафе, где люди смогут пообщаться с единомышленниками, на другом конце света - в Японии - активно рекламируют новое дизайнерское бюро, которое готовит проекты квартир специально для асексуальных семей, в европейской части Интернета уже открыто 6 крупных брачных агентств для тех, кто хочет создать семью без секса.....

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Кошмар...

3. Arika

Arika Well-Known Member

и не говорите, как страшно жить(с) :))

4. tanna

tanna Дуже важлива персона

Будет в будущем. :rolleyes:

5. Luna

Та отож теперь совестно заю ругать вообще...))))

6. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

:yahoo:

7. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Еге ж, да ти вмієш гуглем користуватися, на очах зростаєш. Я ж кажу, що завдяки мені багато чого нового дізнаєшся. Як кажуть, зумієш розширити свої горизонти.. недолугі. :rolleyes:

8. Luna

:o Тебе теперь все можно, зая...Мы сочувствуем)

9. tanna

Та краще скажи, чим ця асексуальність подобається. :)

10. Mr. Blick

Ну як чим ? Людина - то ж хомо сапієнс, розум та інтелект, а не тваринка, яка має жерти, срати та залазити на самку. Як не крути еволюція людини - то шлях до чистого розуму і відмова від тваринних природних інстинктів.
    От якщо вас усіх відділити від тіла та підключити розум (чи що там в кого) прямо до острівфоруму - ви ж зможете жити, і непогано. Деякі майже так і живуть. Будете спілкуватись, їсти картинки їжі та напоїв, які ви там собі у теревенях показуєте, нормаль.

11. tanna

А також відмова від почуттів, емоцій, пристрастей, характеру? Тільки чистий розум. Так це не люди, шановний, і навіть не тваринки, це - роботи! :preved:

12. Arika

Arika Well-Known Member

довольно таки тупенько, НО
    ps Mr. Blick и прекращайте мне тыкать,я с вами коз на одном лугу не пасла.....я доходчиво изъясняюсь?

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Этот опрос будет закрыт 19.06.2011 в 17:40...
    ...А проблеми на совковому українофобському форумі залишаться...якщо щось не вирішити кардинально! По-українськи,Так! Найкраще по-львівськи!
    Але господар барин...хоче бути при царському дворі,ну то шо? Кого то ї..днако турбує!
    Якщо форум не український,ну то нафіг він мені здався,га-а? Навіть якщо він в Одесі,а чи в Ізраїлі,чи в г'Америці!
    Та такого по-тому Інтернету...йой-йой-йой,як гною по-дорогах Росії!
    І тему Гранд запостив ВІрно!
    Це все рівно,що я б весь час інтересувався питанням,які там права українці в Ізараїлі будуть мати після "бананасової революції" в вересні.
    До 19 червня 7 днів,а до вересня 2 місяці якісь...а може й меньше!
    Ой...та кілько тої втіхи нам з Грандом треба?
    Людоньки...Все сі дасть знати! А зобачимо самі ту комедію і форумну,і євр(оп)ейську і інтернаційонально-совіцьку!
    3-й Інтернаційонал,то така кумедія, як 1-й і 2-й вкупі!
    Та зобачимо врешті!
    P.S.Мені просто інтересно,чого ви тут,по-цій Грандовій проблемі взагалі лазите і товчетеся?
    Кумедіянти!:))

До побачення AdequatNicht, Arika, Forester, Inga, Norman, ull9, Аятолла, НаСекундуЗагляну, Свідок, шахрай 10 34.48%
    Продовжуй
    ange ou?, bayard, dedulia, Milena, Mr. Blick, nanoshaman, Nevermind, Norton, Orthodox, Samojlovu4, yvv, Антон РАКИТИН, Ворчун, Путила, Юрко НОТОЦO 15 51.72%
    Свій варіант Hightower, tanna, ГРАНД, Коммунарец 4 13.79%

14. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Скатертью дорожка, Юрко!:)

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну во-о,"рильце в пушку" показалось...і підтвердило,що скатєрть і остpівний форум істинно російські поняття!
    Так і опитування не потрібно...і варята якогось вигравати також!:)):preved::))

16. Mr. Blick

А може я б с тобою й посоромився б на одному лугу коз пасти.

17. НаСекундуЗагляну

а ты думал тебя здесь как раплакавшегося Гранда будут умолять остаться?
    решил - вали.. че сопли по лимцу размазывать ;)

18. Mr. Blick

А чого йому йти ? Форум-то український. :)

19. Mr. Blick

А ти що, вирішив з нами побути ? А то там, в модераторській, ногами сучив - і листів мені більш не пишіть я сказав ! :))

20. НаСекундуЗагляну

а нафига мне чьи-то "листи"?
    у меня своя голова на плечах ;)
    а побуты я с вами решил, чтобы помочь дермище с форума убрать.. вон, Гранд самостоятельно принял волевое решение отправиться нахрен.. я и тебе помогу:pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)