Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Душечка, вы ведь в курсе, что я за словом в карман не полезу.
    Не провоцируйте по правде выложить, какая вы до дидька "украиночка".

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Вкладення:

3. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Мой отпрыск съездил на Украину, не знаю где он там нашёл градов и прокопов, но теперь считает Украинцев даунами и быдлом и другого слышать не хочет. А в паспорте в графе национальность у него написано Украинец между прочим. Обидно или нет?

4. Luna

Глупо)))
    И все.

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Поздравляю!

Сто лет надо. Ваша правда - не истина в последней инстанции.

Нормальная украиночка. Побольше бы таких.

6. tanna

Значит переубедить надо. Что мнение ошибочно.

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пані Луна. Цей товстопузий жлоб мабуть навмисно виставляє на форум свого отприска(саме отприска, а не сина, чи доньку, бо у них бувають отприскі та інша живність замість дітей), для того щоб почути далеко не приємні думки про те що він назвав отприском. Але не дочекається. Ну які можна висловлювати думки стосовно отписків? Від отприска народжуються тільки отприски. І вони у цьому винуватять Грндів, прокопів, і згодом і до Вас доберуться.

п.с. Надіюсь своїх дітей (дитину) Ви так не називаєте?

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Дивно...звідки в імпотентів діти беруться? :sarcastic:

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Подкацапная хахлушка только в вашем вывернутом наизнанку сознании может "нормальной" украинкой считаться.)

10. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Не совсем, у него нет иммунитета вот и всё. Например если ты считаешь нормальным выслушивать ругань и прочее для него это дико.

11. tanna

А вы свечку не держали.

Не выворачивала. И вам не советую. Может быть опасно.

12. Luna

Нууу..у меня доченька, это понимать нужно))
    А вы слишком строги. Если у сына появилось такое отношение к украинцам, значит - н е те украинцыв парню встретились, либо предубеждение было сильным.
    Я считаю нормальным существования разных вариантов человеческих отношений. И от ругани прочный иммунитет - как ты его потом от ругани в жизни убережешь?
    Танна. Самойлович неплохо знает женскую психологию и совершенно тактически верно рассчитывает на обиду. Обиделась - проиграла.
    Не обижайтесь на него))
    Он не знает Женщины...

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А справжні мужики - це ті, які на всі глупощі, чи думки, з якими не можна погодитись, які жінка несе з вумним виглядом, мовчать та тільки квіточки дають, отакі :rose: ?
    Ну що ж, є тут і такі. Але хіба таке ставлення не принижує жінку, хіба не дає зрозуміти, що такі "справжні чоловіки" просто не сприймають її як людину, з якою можна вести дискусію, а сприймають лише як об'єкт жіночого роду, призначений для легкого флірту та чмоків-чпоків ? :rolleyes:

14. ГРАНД

Та я і розумію. Бо також маю і доньок і внучок. А от з отприсками ніяких справ не мав і не маю.

Гонору у них дуже багато. Невиправданого. Історій та свідчень про це маса.

15. Luna

Зая...Зачем тебе это?

16. Mr. Blick

Ну... мені здається, що ви до Танни не зовсім справедливі, любі друзі. Вона, як мені здається, не "совок" і "хахлушка". Просто юркові вислови кого завгодно можуть роздратувати, от вона й вступила у перепалку не на тому боці. Не треба її примусово загоняти у кумпанію тих, хто безнадійний. :)

17. tanna

Ні, це ті, які вміють донести свої думки з повагою до жінки, які вміють нормально, спокійно, розумно висловлюватись, а не істерично кричати про пісуари.

18. Mr. Blick

Ну, для тебе не може бути секретом, що в інтернеті в дискусіях перехід на особистість, образи, бажання поддіти та втоптати у багнюку - саме звичайне явище. І "доносити свої думки з повагою до жінки", на відміну від того, як доносити ті думки до чоловіків - знов таки звичайний сексізм, а сексізм це приниження жінки. :)

19. ГРАНД

:good::)):rose:

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну,це як Путін,рубаха-парєнь з відкритою русскою душею доніс до Маркель ідею російського імперіалізму,що вона аж почала потихеньку так:-Я така глупа,така глупа в останній час!
    Люди вмі-і-і-іють! :))

То вам не Ющ з Юлькою,а чи то я з Луночкою балакаєм!Можна я Вас так Луно Норманівна звеличаю разок-другий,га-а?:preved:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)