Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Демонтстрація дресури? ;):)):rose: Бурні полески!!! Парад алє!!!:))

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Не получилось? Или никто не пытался? ;))))))

[OFFTOP]Сонный городок в западно-американской степи.
    Вдруг из салуна вываливается бухой перец, размахивая револьвером, и кричит:
    — Я Неуловимый Джо! Я Неуловимый Джо!
    Приезжий ковбой в изумлении спрашивает местного:
    — Что, неужели правда?.. Это - Неуловимый Джо?
    — А то!
    — Почему ж его никто не ловит?!
    — Да кому он нужен...[/OFFTOP]

3. Hightower

[OFFTOP]о_О Фигасссе сам пан Гранд снизошел к ответу как там, "щенку" (с) по-моему? :rolleyes:

"Кричали женщины: ура! И в воздух чепчики бросали" :))[/OFFTOP]

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    Луна, а вы не задумывлись, почему есть такие люди, о которых всегда сплетничают?
    Если сплетничают обо мне, но я не чувствую за собой никакой вины, то просто сплетни не замечаю - и оные засыхают. Начнешь "выяснять отношения", оправдываться, то этим и признаешь, что есть в сплетнях что-то, в чем тебе не хочется признаваться.
    Что на это скажете?[/OFFTOP]

И вообще, девочки, на улице роскошное лето, а вы тратите свою драгоценную молодость на какого-то вредного дядьку!:))

5. ГРАНД

Та може не такий він і вредний?:));)

6. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А може він їх навіть... приваблює. ;)

7. Hightower

[OFFTOP]медовый? :rolleyes:[/OFFTOP]

8. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Так ведь компашка вроде Вас и не выгоняет))
    Вы к ней приписали тех, кто изначально там не был - только за то, что проголосовали за ваш уход.
    А зря.
    Абсолютно согласна.
    Именно поэтому ни одно слово из сплетен и грязи не оспорила:rose:И уж тем более...не найдете оправданий. Люди, о которых всегда сплетничают, есть потому, что существует обыкновенная зависть и желание кое-кого самоутвердиться, если не через аргументированные ответы, то через оскорбления.

Насчет лета и молодости - напрасно)) Форум отнимает пару часов в день, правда, но больше не могу себе позволить)
    А дядька - вредный, но ИМХО - интересный собеседник, когда не обзывается))

9. Luna

:scratch_one-s_head:
    К вечеру на Вас...находит.
    Луна активизируется)))

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну скіко ж можна! Не "полески", а "оплески", О П Л Е С К И!!!
    Складне питання на самому ділі. Коротко і не відповіси. Роками складалися стосунки, знайомі роками, усі один одного як облупленого знають... Звичайно, списки формувала верхівка партії місцевої. Але це також свої, радилися і т.д. Єдине, що "да", так це дисципліна зараз. Можна виступити проти більшості. Але як проти своїх?
    О! О глас не женщины, но мужа!
    Канешна. Потешный - да. А вредный... вредный - нет.

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Кертіс уявляв себе лавочником на Привозі,володіючим "м'ясом",а деякі тут...уявляють себе високими інтелектуалами в порівнянні з... українцями!(в загальному так!)
    Таки смішно!
    Ті всі,що тут підстрибують,знаєте що? Відчувають свою недосягаємість до вміння Гранда боротись,ганьбити,бити і самому тримати удар...Вот і скачуть,як карасі на пательні!
    Мені інтересно споглядати,як кожен тут випєндрюється придумуючи щось "гостровумне і оригінальне",а получається (як на мене!) якась фігня,в купі з інтелектуальним примітивізмом дохторa в придачу."Дохтір" coбi мовчить в більшості...дохтір понімаєт! В меньшій мірі все це не стосується i пані Луни.Дівка вміє тримати удар,шо правда! А решта...йой-йой-йой!
    Ще троха любії мишенята,ще троха!

Ви давайте,кидайте сили на фальсифікацію голосування!...Уявляєте,ви виграєте шось,Гранд,свище під ніс,усміхаючись...а вам що залишиться?

Море крові і купа гівна! Во-о!:))

12. ГРАНД

Степанич. Ну ...курва ж мама,.... скільки можна чиплятись до мого скоропису?!!! ;):ireful::)) Ну не витрачаю часу я на перечитування швиденько написаного тексту. :pardon: То що, тепер вбити мене?;)

От і я кажу - корисний.:));)

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ніякі ви не українці! Так - их жалкое подобие. Не позорьте нацию, не употребляйте это слово по отношению к себе.

14. Luna

:)
    А Вам оно надо, уподобляться и играть в игру, кто из нас украинец? ну не считает меня Юрко украинкой или Блик - от жеж горюшко, ну и не надо)))

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Степаничу!Ну не чітатєлі ми...Ми пісатєлі ж!:))

16. ГРАНД

Я навмисно розділив один допис на три частини, виокремивши їхсаме в такий спосіб.:)

17. Luna

:))Какое меткое картинко))
    Иногда Вы реально напоминаете нечто со РТОМ. Без глаз и уХОВ.

18. tanna

tanna Дуже важлива персона

Мне не надо. Мне за державу обидно. :rolleyes: Что вот по ним будут судить. Об остальных, об нормальных. Они же вводят в заблуждение.

19. ГРАНД

На аватарку не хочете запозичити? Думаю Юрко не такий крохобор як я.;):)):rose:

20. ГРАНД

Вас завели?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)