Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. Norton

Norton камышовый кот

я б на месте Луны, послал бы вас всех трех нах...под настроение....какие вы назойливые....никакого отдыха с вами на форуме( юрко, блик , гранд)....жуете что то жуете, из пустого в порожнее переливаете...:sad::scratch_one-s_head:

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Е ні, ми викреслювати нічого не будемо, ми будемо тільки нагадувати. І "неправду твою", по життю взагалі, по всім темам форуму, де ти вступала у склоки, побачила не одна і не дві людини. Тобі кілька людей с того часу сказали відверто і вголос - що ти підла. Усвідоміли твою сутність. Я думав, що ти після такого позору будеш тікати з міста. Але для цього треба мати хоч краплину порядності.

3. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

А если это ей нравиться. :))

Вкладення:

• 575581.jpeg.jpg
      575581.jpeg.jpg
      Розмір файлу:
      19,6 КБ
      Переглядів:
      5
  4. Arika

Arika Well-Known Member

остров засасывает,он медленно превращается в болото...

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Засмоктує тих хто хоче бути засмокченим. А Острів далеко не болото, а навпаки стрімкий потік, який також може унести до прірви в кінці потоку, що кінчається водоспадом. а далі безкрайній океан. Як що вцілієш після водоспаду.;)

6. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я конечно не сильна в ботанике, но по-моему речка или ставок превращается в болото, когда сильно загрязняется. А если вовремя почистить - то снова будет чистая водичка. ;) При условии, если есть кому этим заняться.

7. Arika

Arika Well-Known Member

простите, Гранд,комменты выше вами и вашими соратниками были написаны для того,что б тема не дай Бог не засохла,т.к.сказать для оживления общей тематики?

8. Arika

Arika Well-Known Member

ну понятно,каждый вдруг возомнил себя ассенизаторам...
    зы на сим дискуссию заканчиваю

9. ГРАНД

А який би Вам варіант відповіді було приємніше почути?

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

... и желательно на первой же странице этой прибацанной темы. :))

11. ГРАНД

Справді, Ви не сильні в ботаніці. Хоча до чого тут ботаніка, навіть у питанні водоймищ вгадати важко.
    Річки та інші водойми заростають і перетворюються вболота, в разі припинення надходження підпитки зовнішніх джерел. У випадк з форумами, вони такими стають, коли фальшиві радєтєлі моральности та суспільного спокою горлають про припинення гострих, ба навіть жорстоких дискусій, натомість пропонуючи замінити їх всеохоплюючими злагодами, згодами та табуюваннями. Тоді теми перетворюються в обговорнення погоди, квіточок, собачок і проч., які стають не цікаими і до примітиву банальними. От саме тоді вже і можна сміливо казати про заболочення. влесне Ви пропонуючи "чистку" насправді домгаєтесь таки гниття та остаточного засушення. Слабкі Ви в батаніці, а ще слабкіші в суспільних відносинах та знанні людської природи.

12. ГРАНД

Ви не помітили, що дописуєте вже на п"ятому досятці сторінок цієї прибацаної теми? То може не тема прибацана, а Ви?

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Это еще не самое страшное, кем можно себя возомнить. Иные возомнили себя покруче и не стесняются при этом. :rock:

14. Arika

Arika Well-Known Member

не смогла удержаться,и за этот коммент Вам даже плюсик поставила))
    безусловно вам видней :rolleyes:

15. ГРАНД

Ви не на місці Луни, і вона за це повинна дякувати Богу. Бо як би вона вчинила так як їй радите Ви, то вона б перестала бути Луною. вона б стала такою як Ви.
    А воно їй треба?;)

16. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Так, кажись дамы занялись этой святой троицей. Устраиваемся поудобней и будем наблюдать как от них шматьё в разные стороны разлетается. :))

17. ГРАНД

:good::good::)):))
    Дівчата. ану розважте цього товстопузого сцикуна, що засів вкущах.

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

не-а, не заметила, а Вы, похоже, очень внимательно отслеживаете количество страниц этой глубокой и интереснейшей темы... :))

ответ в стиле "сам дурак" :)
    плохеете Гранд, уже и ответить достойно не можете
    а я предупреждала, что тщеславие может поглотить даже мегаинтеллект. :)

19. ГРАНД

Звісно ж.;)
    "сам дура" Так буде правильніше.;)
    Ну мега інтелект мені ніколи не загрожував. А значить немає чого втрачати.;):))

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:good::))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)