Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не, все проще. Он умный, а ты нет. Прими не как оскорбление, а как данность и УЧИСЬ,
    Плюс...превратись на время в читателя.

2. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Та це не тому. Його просто забанили там, куди він від нас пішов, погралися з ним, та забанили, тож і прийшов.

3. Luna

Зая...ну ты таки глупенький..Он не от нас ушел, он ОТ СЕБЯ попробовал - это его творение, панимаишь?)

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:)):)):))

5. Mr. Blick

Е ні, причину ми знаємо. Гранд в тобі бачить просто московку, а я людину, скажемо так, не найвищих моральних якостей.
    Крім того, Гранда можна спровокувати на лайку й зробити вигляд ображеної невинності, а я попадаю дуже влучно. Навіть твій близький друг Норман був невдоволений твоїми відповідями на мої запитання.

6. Luna

Извини, но свои моральные качества я с тобой обсуждать не стану. Не хватало ещё счастья с дураками о собственной чести и достоинстве...
    Хватит, один раз купилась н а подобный разговор - очень жалею, что опустилась до уровня бабских сплетен.
    А Норман имеет свой собственный разум и часто недоволен моими ответами и вопросами.

7. Mr. Blick

Не його. Він його втратив. Він не цікавий більше.

8. ГРАНД

не заважайте Луні виясняти про 3,14растів на форумі. Мабуть це її більше захоплює.:)):)):))

9. Luna

))))))))
    Это ты так решил? Вкупе с Самойловичем и Грандом?)))
    Зая..когда ты исчезал, вспоминал о тебе только Кертис..вслух))
    Не надоело греть руки у костра чужого?

10. Luna

Где это я такое выясняю??? Цитату приведете?
    Я Вас убедительно прошу - оставьте меня в покое. Мне реально ОЧЕНЬ неприятно с Вами общаться сейчас.

11. Mr. Blick

І не треба. Ми давно вже все обговорили в відомій темі про кертіса, форум, тебе. Але є такі люди, як кажуть, плюнь в глаза - божа роса.

12. ГРАНД

Та Ви ж прекрасно знаєте що це не так.

Виходячи із того , що Ви знаєте про відсутність власного розуму у Нормана, всі його незадоволення йдуть лісом.

13. Luna

Ты правильно отметил , зая - МЫ. У ВАС не хватило силы духа даже УВАЖАТЬ оппонента - Вы настолько слабы, что опустились до банальных оскорблений вместо хотя бы одного аргумента. Чем ты гордишься? Тем, что три недомужика , не сумев доказать неправоту одной женщины, тупо свалили все на её якобы непорядочность? А доказательства там были? Хоть одно, самое маленькое? Неа..я даже не стала оспаривать эту чушь , настолько нелеп были ВЫ в своем праведном гневе.
    Зая..на твоем месте я не гордилась бы тем обсуждением и бабскими сплетнями, а постаралась бы вычеркнуть этот позор из памяти.

14. ГРАНД

У відповідній темі з екзотичною назвою. Посилання дати?;)
    Що за розслабуха?:ireful: ану соберіться і в бій.!:))

15. Luna

.........

16. ГРАНД

Не правду кажете. Вслух про Бліка (куди він тоді пропав, і за його повернення)не говрив, а кричав Я. Чи забули?

17. ГРАНД

Мене здати неможливо. Все що я кажу в приваті я кажу і ан форумі. Не дослівно, але по суті те ж саме. І Ви це знаєте. І як що Самойлович Вам щось рзповів, то це те про що я Вам казав пабо раніше, або пізніше.

18. Luna

.........

19. ГРАНД

Та ні не проїхали. Мені стає цікаво. Що Ви там за розмови ведете від мого імені по-за очі. Я Вам в приват листа направив. Чекаю відповіді.

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Бідний Йорік! (с)
    :sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)