Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

главное - не результат...
    главное участие в процессе.
    :) я тАк думаю

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А мені кави.:))

3. ГРАНД

Я даю концерт. Тоб то, моя сторона забезпечує культурну програму. а Ваша мабуть таки матеріальне забезпечення та відповідний сервіс.:)):)):rose:

4. ГРАНД

В яблучко!!!:good:

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]Пам'ятаю, як у школі на різні вісьміберезні. Хлопці забеспечують свою присутність, а дівки повинні збігати, купити, приготувати, накрити. :)

Так і тут. Чоловіки зібрались обговорити сурйозну проблему, форумчанки мають швиденько зробити чаю з печивом та ненабридливо запропонувати, хто бажає. :)
    [/OFFTOP]

6. Arika

Arika Well-Known Member

надеетесь выход на -бис-?)) ошибаетесь,вас ожидает полный провал
    [OFFTOP]как бы в конце гнилыми помидорами не забросали[/OFFTOP]
    :))ну когда в театре спекталь провальный,хоть буфет порадует
    [OFFTOP]Гранд,прекращайте мне хамить[/OFFTOP]

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Пора взрослеть! ;)
    [/OFFTOP]

8. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

9. ГРАНД

Аншлаг! Ви ж бачите, поки що аншлаг.
    Не без цього.;)
    Буфет в якому злобна буфетниця, теж не добре. тоді глядач вимушен вертатись до зали.;)
    А кава буде?:)):rose:

10. Arika

Arika Well-Known Member

[​IMG]:rolleyes: наслаждайтесь

11. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[OFFTOP]Я думаю, что скорее это предлог, в русском "около". Откуда мысль? Есть польский Колобжег = около берега.[/OFFTOP]

12. ГРАНД

А Ви спробуйте своє визначення накласти на суть та контекст казки. І тоді вочевидь побачите, що та печена кулька із борошна не може бути околобоком. поряд з боком, недалекобоком, і т.п.

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Оникс,та це ж я і є Ваш сусіда...Можете перевірити...трахніть сусіда по голові чимось і скажіть:- Юрко,тау це Ти?Я нічого поганого й не скажу...Ага...повчу Вас галицьких премудрощів!А як він зациндолить в відповідь Вам також,ну то... будете знати,що то не я,а якийсь інший галичанин живе поруч Вас і не жує януковицько-табачниківські соплі,як ви з подібними на азіяцькій, по-суті,частині України!
    Ви можете обіжаться,плакать...але ніхто Вас в Донецьку не почує!:))
    Я б з Грандом і Бліком почув...але Ви не верещите ще про допомогу, ч Свідомі і не рятують,а...свою душу і свою Україну рятують!
    От так серденько!
    А на рахунок мене,такого мудрого,то я буду тут на форумі так довго,як буде тут мій випадковий (!?) товариш і однодумець Гранд!
    А далі мастіть-си голову салом,а маргариною груди самі!,без нас "великих" ! :)) :)
    От так серденько Ввм пощастило,як сліпій курці просо, трохи поспілкуватися з українцями черкаського і львівського розливу!
    Але вічно так не буде! Все має кінець,можливо і вже.
    Тому попередньо і дякую Вам,в міру адекватній кобіті серед цього "народу" без національного обличчя...Як то мовлять:Воно таке маленьке і бідненьке,а я кохаю та й плачу...кохаю та й плачу!
    Ну нє...життя тим і інтересне,що всяке в нім зустрічається!
    Не гнівайтесь за гумор і за поради!
    У Вас особисто усьо буде О.К. бо Ви послушна по-натурі!
    Успіхів!
    P.S.не забудьте сусіду сказати:-Юрко,так це ти?...і трахнути чимось по-лобі! :))

14. Оникс

Оникс Well-Known Member

Юрко, не думаю, що я колись зможу дійти до головної зброї пролЄтаріату :) Не те виховання...
    Знайома з галичанами. Їх до Донбасу везди вагонами і у 39-у і після війни... Дуже шляхетні люди. І більшість з них не дуже балакучі. І розмовляють українською дуже добре, з ними приємно спілкуватися. :)
    Та що Ви кажете?!? Юрко, не можу зрозуміти, навіщо Ви виставляете галичан у такому неприглядному виді? Що Вам галичани поганого зробили?
    Обіжатися на Вас? :rolleyes: Ви дуже колоритна особа. І все... :rose:
    Та я сама можу дати собі раду. :) І до вибудови країни я відношусь не скільки свідомо, а раціонально, історично, науково...
    Пане Юрко, а Вас хтось гонить з форуму?;)
    Та я вже давно помітила, що скромність, то не Ваша чеснота :good:
    Та з черкащанами за своє життя наспілкувалась и надалі планую. І не тільки на форумі.:) З львів'янами теж доводиться спілкуватися, але Ви не дуже на цих львів'ян схожі: вони і балакают по-іншому, і шуткують інакше... То я так думаю, що Ви є самородок з Самбору (?) :rose:
    Я не гнівливиз і не з обідчевих. Гумор розумію. І Ви, добродію, мені цікаві, хоча не всі ваші дописи поділяю.
    Я вмію тримати себе у руках і рідко піддаюся емоціям за межами форуму... Але послушною ніколи не була і вже мать і не буду:rolleyes:
    І Вам пане Юрко і добра і успіхів, а ще зроров'я та поваги :rose:
    та сусіду звуть Миколою, а от по лобі... Він, кАнєшно, дядько уредний, упертий, своерідний. Але колоритний, як і Ви. Так що я вже якось без рукоприкладства... :pardon:

15. Юрко НОТОЦО

Оникс,люба дівчино!
    Ви мені подобаєтесь своїм до міри максималізмом!Як моя дружина з Слобожанщини 30 років тому...з тою довірливостю ,з якою на вас східно-українців сідали,сідають і будуть сідати Ті,хто там навколо вас!
    Скромністю своєю не вбережетися,як не вберегли людей в Голодомор і Україну в цілому в цій чудовій частині Нашого Краю!
    Бо очі запудрені пропагандою,а боротися гаряче, як Гранду вам (по-московськи мислячим) і не по силам,натурі...та і ваааще!:))
    Легше піддатися спокусі...і робити так як мовить лідер ПР,лідер Москви...
    Напевно все таки галичани в своїй більшості різняться ментальність своєю, на що Гранд неодноразово вказував.
    Можливо й так! :rose:

16. Оникс

Оникс Well-Known Member

Розсмішили, пане Юрко... :rose:
    Та ніхто ж і не проти - різняться трохи. :)
    Їм українською мовою - голосуйте за Тимошенко, бо нічого іншого немає. З двох східняків Юля-Вітя - Юля зло поменьше... А вони тіко до вечері второпали... :ireful: Отаке прогресивне мислення! :o
    От і маємо те, що маємо... А як винних шукати - на зразу на сході... ;)

17. Юрко НОТОЦО

Якщо комусь не подобається ментальність моя,Гранда...раджу не розстроюватись,як старий фортеп'ян...бо галичани не люблять ходити і кланятись культурно так,в такий от Час,коли дурень і злодій з бандою державою керує і гвалтує!
    Тут брати,ті що українці ми з вами На Різних Позиціях!
    То не як на форумі буде,реверанси викручувати!:))

18. Юрко НОТОЦО

Шо там держави,коли сім'ї розвалюються через чуже встрявання в українські справи!
    Якось буде... Богу видніше ніж Кремлю!

19. Юрко НОТОЦО

Як буде,то знає тіко Путін,Яник і...Степанич.
    Але помудруюсь і скажу,що Богу видніше ніж Москві!
    (Степанич,і не спорте!):))

20. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну, як дитина...
    Пане Юрко, ви не зобіжайтеся... Сам пан Гранд відмітив, що ментальність різна. Я теж кажу - трохи різна. У Вас свої недоліки, у нас свої - але жити будемо :rose:
    То не тре було допускати... А що ж тепер гордо руки ламати?..
    Воно б краще об'єднуватися, та якось цій біді разадити...
    А розповідати які ми бойові, то ми всі можемо, ментальність тут не до чого ...:o

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)