Я втомився. Я ухожу. Прошу пробачення у всих."крім москвинів":)))ГРАНД

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 29 тра 2011.

?

ГРАНД. Піти залишитись.

Голосування закрито 19 чер 2011.
  1. До побачення

34,5%
  2. Продовжуй

51,7%
  3. Свій варіант

13,8%
Статус теми:
Закрита.
  1. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

[ADMIN="Рівнянин"]Так. Тема потрохи переходить з часткової в повну маячню. Прошу всіх дотримуватись теми а не займатись утилізацією продуктів асенізації[/ADMIN]

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ти правИй,Гранде!Ску-у-учно!
    І скучно, і сумно, і нікому руку подать Українцю.
    Якийсь цирк на дроті з тими донецькими варятами при підтримці одеських.
    Як то мовлять, з часів президентства Януковича Одна Ложь,Триндьож і Провокації ...у Львові...При Ющі було таки краще....А зачали сталіністи з троцкістами боротись ,як Яник з Юлькою...і шо?
    А ніц нового! Той же скульож,триндьож і ...брехня з лапшою на вухах під Марш Побєди!
    Ти правий!Кіко то можна ще терпіти!?
    Пани з СС (секретних служб),ску-у-учно!
    А шо дєлать?
    Може імпічмент президенту скалатати і об'явить та вибрати з подачі Москви нового...Медведчука наприклад!
    Во весело буде в МалороSSії,шо нє?
    :))

3. Norton

Norton камышовый кот

а ви в змозі? чи теж тільки балачки?)))

4. Arika

Arika Well-Known Member

11 страниц ни о чём :)

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

Та ти диви, який Ви праведник! Ну прямо еталон!...
    У мене дуже схожий на Вас сусіда (ходом мислі и випєндрьожа). Теж розмовляя колоритно, віршики пописує, усіх повчає, бо чомусь думає, що має право. Правда він "мучить" російську мову, та приоритети у нього інші, а от ход мислєй, як і у Вас... :)
    Будьте мудріше, і люди до Вас потягнуться, та й Україні на користь буде... То ж і Галичина вже достатьньо дровенят наламала...
    А Янукович - то і галичан вибір...
    А Ющенко, до речі, східняк...
    А галичани Ганька і Чорновіл молодший, і не тільки, вєрниє подданиє Януковича... :pardon:
    Так шо, у вас усьо як і у нас... І шо ваші радикали, що наші - тіко врєдітельством і займаються. А правда - вона завжди посередині. :pardon:

6. bars

bars Well-Known Member

:)) Тільки йдіть дуже-дуже повільно, щоб кожний каліка зміг наздогнати і дати копняка за такі запитання. Таке собі сіяло на "друг-враг"... А ще Кертиса докоряв...
    А чому не відчути?:)) До речі, а Вас не цікавить думка прогресивного людства про Ваше, як приклад, радикальне рішення вставати не з правої, а якоїсь іншої ноги?:o
    Думаєте, дуже цікаво розмовляти з тими, що сиділи в кущах, поки ви тут шаблею кропиву воювали?:))
    Оці одинадцять сторінок дуже нагадують мені "контрольное захоронение":))

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Про копняка мне понравилось! :o:rolleyes:
    А насчет сидели в кустах - то каждого из островитян личное дело кто совсем ушел, кто вернется попозжее. И имхо присутствие/отсутствие пана Гранда тут практически роли не сыграет :pardon:

8. bars

bars Well-Known Member

Так и я об этом.
    Я говорил о тех, кто, по мнению Гранда, сидел в кустах из-за стаха перед ним:))

9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Мене в друзі щойно запросив Ваня Лісіцін. Уявляєте собі? ВАНЯ ЛІСІЦІН!!! Не вірете? Зайдіть в мій профіль і переконайтесь.:))

Е ні. Кертіса я дорікав не за сіяльство. Як би ж він сіяв, то був би майже ідеалом. А він вчиняв де що інше. Він ПРИХОВАНО глумився над ВСИМА! І ВСИХ збентежило саме ті приховані дії та наміри. Бо ніхто не міг бути впевненим , що саме і він (вона) не є об"єктом (м"ясом).
    Я хоч і сію, але чесно та відкрито. Під одним єдиним ніком, а не під десятком. До того ж я не маю в руках адміністративних важілів, які мав він. Я точно такий же як і всі і по статусу і по всьому іншому. Тому мене відлупцювати доволі просто. ,Тим більш що сам напрошуюсь.

Цікавить.
    Тому і махав, щоб нарешті вони повилазили із кущів, та врешті решт врізали нахабі ГРАНДУ.

"Удобную, релігію придумали інду-у-уси" (с) В.Висоцький.:))

10. ГРАНД

Ай-ай-ай-ай. Який страшний ГРАНД, всіх залякав. Тьфу!!!:ireful:

11. nanoshaman

nanoshaman Аццкий ужОс

Та уже решайте шо нибудь, а то стояние в прихожей утомляет... Давайте или туда или обратно.

12. ГРАНД

А по3,14..ть?:)):)):))

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так еще 20 дней голосование! :))

14. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

А я Вам говорил шо Вы родственные души! )))))))

[OFFTOP]Залакав, закак... точно шо тьфу! А все опять же Ваши самокопания, точнее попытки копания в окружающих! ;)))))[/OFFTOP]

15. ГРАНД

Я би вже і не проти закрити тему, але знову боюсь, що рзбіжаться покущах "мною" перелякані.:))

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ні, ми будемо ще 20 днів вашу долю вирішувати, а ви хвилюйтесь. :dance:

17. ГРАНД

:good::good::good::yahoo::))

18. Arika

Arika Well-Known Member

боюсь показаться не вежливой, а собственно говоря это кто?[OFFTOP]судя по Вашему дикому восторгу,наверное это и есть кульминация момента[/OFFTOP]
    я так понимаю это надолго....

19. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

[OFFTOP]Зроби нам чаю. :)[/OFFTOP]

20. Arika

Arika Well-Known Member

[OFFTOP]даже не подумаю)))это к Гранду,здесь он угощает[/OFFTOP]

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)