Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Nastka, чого один негатив??? Чого тільки погане.ю адже як не крути є і добре!!!Чи можливо я помиляюся.....................?
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ага, не хватить однієї надії, треба ще продуктивно ...тись!!! Країні не вистачає... - ...мось!!!
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" ГГГГ...дотепно...але не по темі... Просто потеряла тошо бИло...но другого не встретіла....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Nastka! Боюсь такими темпами, рубя правду-матку, да еще проживая в городе Луцке, мы в ближайшее время можем в последний раз лицезреть вас, милая моя. Сдержаннее необходимо быть. Как говорит товарищ Levandinka: "Вы для большинства львовян - ЧУЖИЕ"...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Да, і перестаньте фарбувати голову в такий жахливий рижий колір! Хто вам сказав, що то гарно? Краще вже в радикально чорний...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Ну...а спорить о вкусах других- дурной тон...я не думаю,что у вас все "НЕЖАХЛИВО"... И поверте мне,о вкусах не спорят....Это Аксиома! Додано через 37 секунд Не велика потеря....я развлеклась и хватит....
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Бросьте эти шуточки, я красавец мужчина! неужели незаметно по фотографии?! Правильно! Мне вот тоже непонятно, почему некоторые женщины пытаются обсуждать вкусы мужчин касательно женщин??? Поверьте нам лучше знать какие волосы женщин нам нравятся, а какие нет. вам остается тольки мириться с нашими вкусами...:bazar:
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Як на мене, то Вам, пані Nastka, для початку треба свою мову вивчити.Щоб не робити в своїй мові синтаксичних і граматичних помилок, фільософствуючи про чужі культуру та традиції. Вибачте за відвертість, але, можливо, причина Вашої істеричності власне в тому, що "не с кем" ? Добрий старий дідусь Фрейд був-таки правий...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" То може, Ви будете виливати свою сексуальну невдоволеність в інших розділах ЛФ ? Наприклад, в "Про ЦЕ " - вони (розділи) для того й створені...
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" Смотрел я тут дебаты на НТВ "К барьеру" Соловьева. И там точно такой же вопрос по сути был задан секундантом одному их дуэлянтов. Соловьев среагировал моментально: "Как вы можете называть себя культурным человеком, если используете такие методы ?" Вообще мне понравилась ваша реакция на ветке УПА по поводу крестьян-ацтеков и русских крестьян. Это яркий пример, как надо относится к культуре страны в которой проживаешь. Так держать, истинному галичанину в Москве !
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" І щось в мені таке велить збіліти в гнів до сотого коліна! І щось в мені таке болить, що це і є, напевно, Україна... (Ліна КОСТЕНКО) Я - українка, тому що народилася на українській землі, ввібрала в себе її солов"їну мову, традиції, культуру, духовність. Тому що не уявляю себе без народної пісні і без Шевченкового слова. Я українка і горджуся тим, що мій народ, понівечений роками, все ж вистояв, здобув незалежність і свободу та формує себе, переосмислюючи історію і навчаючись на помилках минулого. Я - українка, хоча часто боляче усвідомлювати покромсаність і конфронтаційність Заходу та Сходу, нелюбов і непричетність політичної верхівки до злободенних тем сьогоднішніх українських реалій, корупційність та непрацездатність багатьох гілок уряду та суспільства. Я з України почуваюся комфортно і зручно у Австрії, Німеччині, Франції, Швейцарії, Австралії, але в глибині душі знаю, що домівка моя там, де мої рідні та найдорожчі, де поховані діди мої та прадіди і де літні вечори п"янко пахнуть матіолою, а поля ваблять блакиттю волошок та насиченістю маків.
Відповідь: "Я УКРАИНЕЦ!" 1) Про методи, котрі я дозволяю собі використовувати - це все залежить від рівня розвитку опонента. Якщо людина сама визнає, що її істерики в темі політико-культурного плану викликані проблемами ... інтимного характеру, нічого ненормального не бачу в тому, щоб послати її в відповідному напрямку . 2) Про відношення до культури країни, в якій проживаєш. В тому, що я - "истинный галичанин" , і залишився ним навіть за стільки років, проведених в Москві - то дякую за комплімент. Якщо я за стільки років не зміг сприйняти "культуру" країни, в котрій проживаю - то почитайте уважніше мої попередні пости. Вже пів-року збираю валізи. Майже зібрав. Чого бажаю і тим "русскоязычным" , котрі за багато років проживання в Україні не змогли сприйняти місцеві культуру і традиції. Як би грубо не звучало, "Чемодан-вокзал-Расея !". З.І. => Неодноразово чув в свою адресу : " Ну, если тебе здесь не нравится, так уё..вай в свою Хохляндию !" . І знаєте, не ображаюсь. Згоден на 200 %.