Дуже дивно, що напис англійською мовою. А як якийсь канадець, що, звісно, не знає української, з цікавості зайде, то виженуть?
Так, на всяк випадок, мо не знаєте Троль — міфічна істота, одна з нелюдських рас в літературі жанру фентезі. Тролі переважно описуються як велетенські могутні істоти (вищі, сильніші і, часто, дурніші за орків, якщо останні наявні в даному художньому світі) зі шкірою сірого чи зеленого кольору. Тролі уникають сонячного світла, бо часто під його дією перетворюються на камінь. Інтелект, фізіологія і їжа тролів змінюється у різних авторів. Деякі автори виокремлюють декілька видів тролів. Гм! А орки хто? І ще: Троль: Троль — міфічна істота, в тому числі: Тролі (Середзем’я) Тролі (Плоский світ) Тролі (Warcraft) Троль (родовище) Троль (платформа) Троль – норвезька антарктична станція Троль (інтернет) — інтернет-провокатор. Троль (напівпрофесійний жаргон) — жаргонно-скорочена назва тролейбуса. Троль (гей) (сленг гомосексуалістів) — гей, який мандрує в пошуках незвичайного сексу. Троль (фільм) Троль 2 (фільм) [ред.] Дивіться також Мумі-тролі — песонажі серії книг Туве Янссона. Мумій Троль (рок-група)
Ja, natürlich! Спасибо - повеселили! ТАкие надписи - действительно доказывают беззаветную любовь дияспоры к родному языку - английскому... Надо будет сохранить картиночку - и публиковать тут на форуме всем новичкам, регулярно предлагающим мне "вивчати державну"....
Ще бувають інтернет-тролі 1. Игнорируют довод оппонента, если на него нечего ответить. 2. С той же целью бесконечно уводят разговор в сторону, растекаясь мыслью или тем, что ее заменяет, по древу. 3. Любое свое слово считают априори доказанным, а от оппонента требуют жесткого доказательства каждого его слова. Многие ведутся и быстро тонут в словах. И кое-что еще в этом роде.
Незрозуміло від чого Ваше захоплення. Напис же зроблено державною мовою Канади. Тобто українці поважають країну, в якій живуть. Чого не скажеш про Вас.
ОДНИМ из государственных. Неуважение к другому государственному языку - французскому - не позволяет делать тонкие намеки - на толстые обстоятельства. Более того - надпись предназначена не для англо- или франко- фонов. Им как раз - по цымбалах - русский или украинский... P.S. в который раз прошу - не обсуждать мою скромную персону - если есть что сказать лично мне - прошу в ПП. Или создайте ветку - что скажешь - и чего не скажешь о Дальневосточнике....
Угу, і примушують канадців вчити українську. Інакше - пинком під зад. Мило, мило. Скоро і китайці в нас таке напишуть (звісно, українською): "Якщо не знаєте китайської, вам тут не місце!" І це повага до України? Не думаю. Та й взагалі, це приклад банального жлобства - не любити щось тільки за те, що воно російське/китайське/французьке і т. п. А якщо від якоїсь англійської музики верне, то нічого, треба слухати, бо то ж англійська, а не російська. Так же ж?
А спробуйте, холєра ясна, шляк би трафив, грім би спалив, збудувати свою буду і торгуйте на здоров"я "Гоміном волі", "Рідним полем" і "Крилами України2...